אני עבדתי קצת יותר מחודש בשירות לקוחות של חברת פרטנר. במהלך הזמן הזה היינו בקורס. במהלך הקורס הפקתי את הביצועים הטובים ביותר וממוצע ציונים הגבוה ביותר (מתוך 17 אנשים). במהלך הקורס נאמר לי שהיחס שלי למקום העבודה לא נאות, אחרי שנכנסתי עם שתייה לכיתה, ישבתי על הריצפה בהפסקה, ישבתי בצורה לא מכובדת על הכיסה וכמה איחורים קצרים. לאחר שיחה הבהרה, הודתי על ההערות ומאז לא חזרו הדברים. לאחר שבוע נאמר לי שיש לי עוד שיחה, מכיוון שעדיין יש פער בהתנהגות, אך בשיחה לא ניתן מידע שכזה ואף בוצע נסיון לבלבל והבאו דוגמאות מלפני השיחה הראשונה. אמרתי תודה שוב, וכמובן התנהגתי כמו שציפו ממני. ביום האחרון של הקורס נאמר שיודיעו לי על המשך העסקתי ולמחרת, כשנכנסו למוקד, נאמר לי שפוטרתי.
ברצוני להוציא צו זמני, ולהתלונן על חוק הודעה מוקדמת ואף על אפליה.
יש לציין שוב, שהנתונים שלי מבחינה כמותית הינם גבוהים מאוד ונאמר אף מנותני משוב שאיכותם גם גבוהה.
בנוסף, וחשוב יותר, אני וחברי לקורס יכולים להעיד שהתנהגותי הייתה יותר מסבירה ולא היה שום סימן לחריגה, אלא להיפך.
איך אני פועל?
פנה לעו"ד לבחינת אפשרות כזאת.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר