שלום, הייתי לאחרונה במרכז שהעביר לי הדרכה לגבי עבודה מסויימת. בסוף ההדרכה נאמר כי רק מי שמתקבל לעבודה מקבל משכורת על היום הזה (לא התקבלתי לעבודה). כשביררתי לגבי זה אמרו לי שהיום הזה הוא כמו ראיון עבודה ושלא משלמים לי על יום עבודה. לפי מה שידוע לי על כל חפיפה לעבודה (אפילו אם לא התקבלתי אליה) צריך לשלם לי.
לפי מה שהבנתי על כל חפיפה/הדרכה צריך לשלם. הבעיה היא שכשהתקשרתי אליהם הם הגדירו את זה כראיון עבודה/יום מיון.(שנמשך משמונה בבוקר עד חמש וחצי) וכמובן שמי שמתקבל לעבודה מקבל תשלום על ראיון עבודה זה, וכולנו אמורים לקבל החזר נסיעות (הם רשמו כמה עלו הנסיעות) על הראיון עבודה (ממתי מקבלים החזר נסיעות על ראיון עבודה?).
התקשרתי כבר לחברה הזאת אחרי שהודיעו לי שלא עברתי את ההדרכה (יש לי הודעה קולית אחת בפלאפון שלי שבה אומרים בפירוש של עברתי את ההדרכה ולא את הראיון עבודה).
האם מה שאם עשו חוקי ואם לא מה כדאי לי לעשות עכשיו, לפנות אליהם עוד פעם או לגשת ישר לבית הדין לתביעות קטנות?
לפי מכלול הנתונים שבשאלתך אני מעריך כי את זכאית לתשלום על יום ההכשרה/ראיון.
תפני אליהם שוב במכתב ודרשי רת זכויותיחך.
אם זה לא יסתדר תגישי תביעה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר