שלום רב,
רציתי בבקשה לדעת, האם למעביד יש זכות לפטר עובד ללא פיצויים, וזאת לאחר שדאג להחתים את העובד, מראש, שאם יעשה דברים, שלדעת המעביד הם בבחינת מעשה של יריקה בבאר שממנו שותה העובד - אזי הוא יפטר את העובד ללא פיצויים - מדובר על תחום הטיפול הסיעודי במחלקה סיעודית - האם זה חוקי? האם אכן הממונה הישיר של עובד זה יכול להחתים אותו על מכתב כזה? ובבוא הזמן אף לפטר אותו ללא פיצויים, אם לדעתו של הממונה הישיר, העובד ירק פעם נוספת לבור שממנו הוא שתה, ביריקה לבור, הכוונה שהעובד מדבר עם אנשים על תנאי העבודה הקשים במקום, על הפליות שיש במקום בינו לבין עובדים אחרים וכו' - והממונה הישיר של עובד זה, טוען כי העובד יורק לבור שממנו הוא שותה, ומחתים את העובד על מכתב שאם הוא ימשיך לדבר אזי הוא יפוטר ללא פיצויים - שאלתי היא, האם זה חוקי? והאם אכן הממונה הישיר יכול לפטר את העובד ולא לשלם לו פיצויים מהסיבה שפורטה לעיל.
בחוק פיצויי פיטורין נקבעו קריטריונים לפיטורי עובד ללא פיצויי פיטורין :
16. פיטורים ללא פיצויים מכוח הסכם קיבוצי
לא יהיה עובד זכאי לפיצויים או יהיה זכאי לפיצויים חלקיים בלבד,
הכל לפי הענין, אם פוטר בנסיבות, שעל פי הסכם קיבוצי החל על
המעביד והעובד - ובאין הסכם כזה, על פי ההסכם הקיבוצי החל
על המספר הגדול ביותר של העובדים באותו ענף - מצדיקות פיטורים
ללא-פיצויים או בפיצויים חלקיים בלבד.
17. פיטורים ללא פיצויים מכוח פסק דין (תיקון: תש"ם)
בענף העבודה שאין בו הסכם קיבוצי, רשאי בית הדין האזורי לעבודה לקבוע שפיטוריו של עובד היו בנסיבות המצדיקות פיטורים ללא-פיצויים או בפיצויים חלקיים שיקבע; בדונו בענין זה יונחה בית הדין האזורי לעבודה על פי הכללים שבהסכם הקיבוצי החל על המספר הגדול ביותר של עובדים.
מעביד הרוצה לפטר עובד צריך לזמנו לשימוע ולשמוע את השגותיו לגבי אפשרות פיטוריו.
מכאן ברור כי המעביד זקוק לעובדות כבדות משקל כדי לפטר עובד ללא פיצויים.
יגאל כהן, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
