שלום רב שמי לירון יש לי שתי שאלות: רציתי לדעת אם פוטרתי לאלתר ממקום העבודה שלי שבו עבדתי 6+ שנים האם בזמן החודש של התשלום הודעה מוקדמת אני יכולה להתחיל לעבוד בכל עבודה אחרת שמצאתי או שאני צריכה שהחודש הזה יסתיים?
ועוד שאלה פוטרתי ב1.11 וכרגע אינני יודעת בודאות אבל ישנה אופציה שבסופו של החודש אני אגלה שאני בהריון. בפועללפי חישוב רפואי תחילתו של ההריון הוא מ17.10 והמכתב פיטורים רשום מה1.11 רק הבעיה שכרגע גם אני לא יודעת אם אכן כך ולכן לא הודעתי עדין כלום למקום העבודה שפוטרתי ממנו. השאלה שלי האם במקרה זה ההריון תופס ואסור על מקום העבודה שלי לפטר אותי למרות שכבר קיבלתי מכתב. אודה מאודדדד אם תתנו לי תשובות . אני פשוט בחוסר ודאות ולא יודעת מה עלי לעשות תודה מראש לירון
בזמן ההודעה המוקדמת, ובמידה ואינך עובדת, אזי אין שום סיבה שתמנע ממך לעבוד במקום אחר - רק תשקלי את נושא מס הכנסה.
במידה והיית בהריון, וגם אם המעביד ואת לא ידעתם זאת, עדיין יכולה אתת לחזור לאותו מקום העבודה, והמעביד יוכל לבקש היתר - והוא גם יקבל זאת, לאור העובדה כי הפיטורים לא נעשו בשל ההריון.
וכעת לי יש שאלה - מדוע פוטרת על אתר? והאם נערך לך שימוע טרם הפיטורים?
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר