אתם כל-כך יעילים אז החלטתי לשאול עוד שאלה.
הרבה זמן לא נתקלתי בפורום שנותן מענה מיידי-מקצועי וענייני.
תבורכו.
השאלה - רוב הדברים בתביעה שאני הולכת להציג מאד מבוססים ומוצגים. יחד עם זאת, מדובר במעסיק ערמומי ביותר. חלק מהשיחות שהיו לי איתו לעיתים של אחד על אחד הקלטתי בפלאפון הנייד שלה. גם שיחות ובפגישות שקיימתי בהסתדרות לעיתים עם אדם אחד ולעיתים יותר . מוקלטות
בשיחות נמסרו לי מידעים הקשורים בזכויותיי, שאם יגיעו לביהמ"ש ישמטו תחת המעסיק את האדמה ואת הטיעונים המופרכים שלו. אני מדגישה שההקלטות אינן לב התביעה, אבל יש בהן אמירות שאינן משתמעות לשתי פנים, גם מצד ההסתדרות (שבהתחלה התנערה ממני ולכן אני מקפידה להקליט כל שיחה איתה). מאחר והמגמה והשאיפה שלי להשיג נייר כתוב על כל אמירה כזו רלוונטית (ואכן לרובן, יש לי תימוכין כתובים) לקח לי שנה להשיג את המידעים האלה. כך למשל, שההסתדרות מכירה כגוף שאני עובדת בו כגוף שעליו חלה חוקת העבודה. זו אמירה שהושגה לאחר מאבק של שנה מול ההסתדרות. היא הופכת על פיה את הקערה בתוכה משתכשך המעסיק שלי שטוען שהוא לא מוסד הסתדרותי. האם הקלטה זו אוכל להציג בביהמ"ש.
מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי. מקווה שתדע להשיב. תבורך.
עלמה שלום,
אם הקלטת את המעסיק ההקלטה קבילה ואת יכולה להציגה כראיה בבית הדין.
בהצלחה!
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר