שלום,בחזרתי לעבודה לאחר חופשת לידה,שאל אותי הבוס שלי אם אני כבר עובדת על ילד נוסף,איני יודעת אם זה היה ברצינות או לא ,ברור שנתתי תשובה שלילית,הרגשתי שאני ממש מתנצלת אם אכנס שוב להריון.אבל אני מרגישה שהוא מחפש אותי ומחפש סיבה להעיף אותי.האם מה ששאל חוקי?אם יפטר אותי האם אוכל לתבוע את החברה בטענה שהוא לא סובל אותי ומפחד שאכנס שוב להריון?ובגלל זה בעצם פיטר אותי?לא הקלטתי אותו ,אז זה מילה שלי מולו...
השאלה שלו ממש לא במקומה.
ממליצה לך לחזור אליו עם השאלה שלו ואף להקליט.
במשך 60 יום לאחר חופשת הלידה חל עליו איסור לפטרך, לאחר מכן יכול הוא לאחר שהזמינך לשימוע להתפטר, ושם תוכלי להעלות את טענותיך - ממליצה לך במידה וז יקרה להגיע לשימוע עם עו"ד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
אין מצב שהוא ישאל שוב את השאלה הזאת,לדובב אותו לזה זה לא אפשרי גם.האם במקרה ואפוטר מותר לי לתבוע את החברה על סמך השאלה הזאת ששאל?לפני חזרתי לעבודה באתי לבקר עם התינוקת והוא זרק לי כבר שאלה זו.האם זו עילה לתביעה?
ממליצה לך להמתין, ולראות אם תפוטרי ואם לאו, ולאחר מכן לשקול את צעדייך בליווי ייעוץ משפטי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
תודה.אני מתכוונת לחכות ולראות מה קורה איתי.במידה ואפוטר אכן אתייעץ עם עורך דין.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר