שלום לכם,
עבדתי כמלצר במסעדה כמעט שלוש שנים. פוטרתי ע"י הבעלים של המסעדה מאחר ושמע שאני עובד בעוד מסעדה, למיטב ידיעתי מאחר וזאת רק עבודה במלצרות, איני בעל מקצוע והמסעדות אינן מתחרות אין שום הצדקה לפיטורים בעקבות סיבה זו.
רציתי לשאול לגבי חישוב הפיצויים.
האם אני יכול לבחור אם יכפילו לי את מס' השנים בשכר של החודש האחרון, ממוצע של שלושת החודשים האחרונים או ממוצע של השנה האחרונה.. מאחר ובשלושת החודשים האחרונים בחרתי לעבוד פחות, אני מקווה שהחוק יבוא לטובתי.
עוד שני דברים.. קופות גמל/תגמולים ?? מה בדיוק מגיע לי? מהו החישוב/מספרים. ודבר אחרון, ימי חופש.. לא קיבלתי בשלושת השנים שאני עובד תשלום על ימי חופשה.. מה בדיוק מגיע לי?
נ.ב. אם יש עוד משהו שמגיע לי ולא רשמתי אותו אשמח לדעת עליו... כגון אי צדק לפיטורים.. או איזה חוק שיבוא לטובתי ויוסיף לי פיצויים. תודה רבה מקווה לקבל מענה בהקדם
החישוב של פיטוריך צריך להיעשות לכל תקופה בנפרד.
לגבי יתר הזכויות אתה זכאי: לנסיעות, חופשה, חגים, דמי הבראה, פנסיה.
כמו כן היית זכאי לשימוע.
בכל מקרה אני ממליץ לך לפנות לייעוץ נרחב.
בהצלחה!
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
