שלום, אני עובדת כמדריכת חוגים. ביום הראשון לעבודתי בעיר מסויימת (אני עובדת בעיר אחרת בכל פעם) לקח לי שעה וחצי להגיע למקום עבודתי בגלל העומס בכבישים, לאחר שהמנהלת טענה כי בשעות אלה אין עומסים ויקח לי חצי שעה להגיע. כשהגעתי (באיחור של 20 דקות כי יצאתי ממש מוקדם) הסתבר כי כל הילדים כבר הלכו מלבד אחד. המנהלת שהייתי שם אף היא על מנת ללות אותי ביום הראשון שוחחה איתי ועם הילד שנותר מספר דקות ואז שחררה אותו. לחזור הביתה לקח לי זמן דומה. האם עליהם לשלם לי על השעות האלה? הייתי אומרה להריך שעתיים אקמאיות. הם טוענים שמכיוון שלא עבדתי ישלמו לי רק עבור הנסיעות (לא הזמן כמובן). אך אני לא אשמה שלא עבדתי, מבחינתי יכולתי ללמד גם רק את אותו ילד שנשאר...
שאלה נוספת - האם לאחר שכבר הוציאו שכר ולי לא הוציאו כי לא דיווחתי על שעתיי (כי לא ידעתי שעליי לדווח) ניתן להוציא לעובד בנפרד? החברה אומרת שלא ושעליי להמתין לחודש הבא. האם זה נכון?
אשמח לתשובה בהקדם, תודה!
אם את זכאית לשעות העבודה תקבלי על אף שלא דווחת, שכן תוכלי לדווח כעת.
באופן עקרוני הסכמת לעבוד באותו מקום ולכן עלייך להגיע בזמן לחוג.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר