אני עובד בחברת מזון במשך שנה ושבעה חודשים במשכורת של 20.70.
בעבר (בעיקר חופשים) עבדתי משהו כמו 20-24 שעות שבועיות..שלא היה
לי לימודים..אבל עכשיו אני עובד בערך 6-8 שעות שבועיות.
מה גובה דמי ההבראה שמגיעים לי ?
ועוד משהו..אני לא יודע אם זה המקום אבל אם כן אז אני צריך התייעצות
קטנה :
אז כמו שאמרתי אני עובד בחברת מזון הזאת כבר שנה ושבעה חודשים מה שאומר שבמקרה של פיטורים מגיע לי פיצוים .
אני עוד חצי שנה מתגייס ומכיוון שהם רוצים שאני יתפטר כדי לא לקבל פיצוים הם פוגעים בזכויות שלי לפי דעתי לפחות, ורציתי לשמוע את חוות דעתכם .
זה התחיל ביחס מזלזל כלפי ונמשך בכך שכשאני מגיש משמרות אני או לא מקבל את המשמרות שהגשתי או שאני מקבל משמרות אחרות ממה שביקשתי.
השיא היה במוצ"ש האחרון...אני כמעט באופן קבוע לא יכול לעבוד במוצ"שים והודעתי זאת למנהלים כמה וכמה פעמים...אך משום מה הם מתעקשים לשים אותי במוצאי שבת..ניתן לציין שאני לא מקבל שום תוספת על מוצ"ש או שעות נוספות...או אפילו דמי הבראה שמגיעים לי על פי חוק .
לאותו מוצ"ש מדובר לא הגעתי אבל מבחינתי עשיתי כל מאמץ כדי למצוא מחליף..שבוע לפני המשמרת התחלתי לחפש מחליפים ואף אחד לא יכל...הודעתי למנהלים וביקשתי שיעזרו למצוא מחליף ולא עזרו לי אז הודעתי להם שאני לא יוכל להגיע בכל זאת...באותו יום התקשרו אליי והציבו בפני עובדה או שתגיע או שאתה מפוטר...הודעתי שאני לא אגיע והם אמרו שאני מפוטר אבל כמה שעות אחר כך התקשרתי למנהלת הסניף שהודיעה לי שאני לא מפוטר בסופו של דבר (כנראה פחדה מהאפשרות לתת לי את הפיצוים שמגיעים לי).אבל החליטה לא לתת לי משמרות שבוע אחר כך .
גם השבוע הגשתי משמרות ולא קיבלתי אותם אלא רק משמרת אחת במוצ"ש שגם אלייה לא אוכל להגיע וכמובן שלא הגשתי משמרת לאותו יום..ובכל זאת אחפש מחליף ..
רציתי לשאול אותכם מה אני יכול ומה כדאי לי לעשות במצב שנוצר ?
עוד דבר הוא לפי מה נקבעים הפיצוים ? שלושה משכורות אחרונות או כל המשכורות ?
אשמח אם תחזירו לי תשובה.
תודה מראש.
הנך זכאי ל 5 ימי הבראה בשנה הראשונה יחסית להיקקף משרתך.
שנית - בנוגע לפיצויי פיטורים, לאור התגייסותך לצה"ל הנך זכאי לתשלום בגין פיצויי פיטורים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר