שלום רב
אני עובד כמחסנאי בארגון ששייך לחברה ממשלתית ומועסק דרך "שירות קנוי" בחברת כח אדם משם אני גם מקבל את התלוש משכורת.
כאשר אני מקבל תנאים שונים מחלק מהעובדים שאיתם אני עובד, אשר מועסקים ישירות דרך החברה הממשלתית ומקבלים תנאי העסקה שונים ומשופרים ונחשבים "עובדי הקופה".
כאשר בהחלטה של "ועד העובדים הכללי של הקופה" החולט על סכסוך עבודה והשביתו חלק משירותי הארגון על מנת לשפר את תנאי העסקה של עובדי הקופה.
והכריחו אותי ואת חברי שהם עובדי הקבלן שמועסקים דרך חברת כוח אדם לא להגיע לעבודה.כחלק מהשביתה. על מנת ללחוץ על ההנהלה להתקפל מול העובדים השובתים ולהיענות לדרישתם.
הצדקה לשביתה היא על מנת לשפר את תנאי ההעסקה של עובדי המדינה ולא שלנו - עובדי הקבלן.
שאלתי היא אם אני אמור לקבל שכר בעד ימי השביתה שהכריחו אותנו לצאת
למרות שביקשנו להמשיך להגיע לעבודה כי לא מדובר בשביתה שהיינו מעוניינים בה כיוון שלא עונה על האינטרסים האישיים שלנו כעובדים שלא אמורים לקבל את התוספות שעליהם הפגינו ושבתו. ואם זה חוקי להכריח אותנו לא להגיע לעבודה
בברכה
זה תלוי במספר נתונים נוספים, שלא אוכל לפרטם בפורום.
פנה לייעוץ.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר