אני אחרי ועדה רפואית בביטוח הלאומי והכירו לי מחלת מקצוע עם 5% נכות צמיתה. בכל פעם שמוסיפים לי עבודה הקשורה בעומס על יד ימין הפגועה אני מזכירה למעסיק שלי (משרד ממשלתי) את המוגבלות שלי והם מצידם מאיימים בפיטורין. אני עובדת מדינה 28 שנים ועובדת למופת. נפגעתי בעבודה במחלת מקצוע והמצב בלתי הפיך. לא מוצא חן בעיני האיומים שיגישו אותי לועדה רפואית של מש' הבריאות. אני שואלת: מה? הכושי עשה את שלו? במקום שאני אבוא בטענות על מקום העבודה שלי, הם באים באיומים כאלה.
מה מצבי מול המעסיק והאם יש מקום לדאגה?
האם עלי לשתוק ולבצע עבודות ומטלות העלולות רק להוסיף לי כאב ונזק ביד ימין או שישנה איזו הגנה עלי?
מהן זכויותי מול המעסיק?
לציין כי אני כבר 8 שנים לאחר הועדה הרפואית שקבעה לי את אחוזי הנכות הצמיתה ומאז אני עובדת כרגיל במקום העבודה. רק לאחרונה נוספו מטלות הקשורות בעבודה עם יד ימין.
במידה ויהיה לך אישור מרופא תעסוקתי כי אינך יכולה לעבוד יותר במקום העבודה, והמעביד לא ימצא פתרון אחר בשבילך תוכלי להתפטר ולקבל פיצויי פיטורים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר