לפני שנה, התקבלתי לעבודה לחצי המשרה עם הבטחה (לא כתובה בחוזה) לעלות את המשרה למלאה בתום חודשיים-שלושה. בפועל, במסגרת תפקידי, נאלצתי לעבוד הרבה מעבר לחצי משרה, ואף בדרך, התווסף פרויקט נוסף שמהגדרתו דרש שעות של 50% משרה נוספים. פניתי אל הנהלה בבקשה להגדיר מחדש את תפקידי ואת היקף משרתי, ונומר לי כי אינני עובדת מספיק כדי להצדיק את מה שאני מקבלת. בנוסף, נתקלתי ביחס משפיל מצד המנהל והצוות שסובל מלקידות. לפני כחודש, שוב פניתי להנהלה והפעם בכתב בבקשה להגדיר מחדש את תפקידי ואת היקף משרתי. במקום, קיבלתי נזיפה על כך שבדוח ש"ע אני ממלאה יותר שעות ממה שאושר לי. בשבוע שעבר, הודיעו לי כי אין בכוונתם לדון בהיקף משרתי בשלב זה וגם לא לאשר לי שעות נוספות, והביקורת כלפיי החריפה. לפני יומיים הודעתי בכתב כי אין באפשרותי להמשיך לעבוד עד שהנושא שלי לא יטופל. בתגובה, קיבלתי הודעה על אישור התפטרותי וויתור מצד המעביד על הודעה מוקדמת מצידי. אני מרגישה מאוד מתוסכלת ומושפלת. מספר פעמים ביום אני מקבלת נזיפות מצד חברי ההנהלה, שנשמעות בעיניי לא צודקות. האם מדובר כאן בהרעת התנאים? תודה
לא מובן האם פוטרת?
ובמידה וכן, האם נערך לך לשימוע? מהן הסיבות בגינן פוטרת?
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
לא פוטרתי, אלא מכתבי על דרישה להגדיר מחדש את תנאי העסקה התפרש ע"י המעביד כהתפטרות מצידי. יתר מזה, המעביד דורש ממני למלא את כל החובות של המתפטר.
תודה
מעבידך מנסה "להפיל" את כדור ההתפטרות אליך.
המכתב בו דרשת שינוי הגדרת תפקיד, כטענתך, אינו מכתב התפטרות.
ממליצה לך לפנות לייעוץ בנושא.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
תודה אורנה, אעשה כדברייך
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר