שלום, במידה והמעביד מפטר את העובד, האם המעביד חייב לשלום את מלוא תקופת ההודעה המוקדמת ? גם אם מדובר בחודש ימים?
במידה והמעסיק מפטר על אתר ומשלם לך תמורת הודעה מוקדמת, אזי הוא מחויב אך ורק בתשלום השכר ולא זכויות פנסיונות וסוציאליות.
במידה והנך עובד בחודש ההודעה המוקדמת, אזי שכרך משולם במלואו, בצירוף התנאים הסוציאלים והפנסיונים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
עבדתי בחברה גדולה במשך כמעט 6 שנים, ההודעה המוקדמת הייתה חודש לפני אך חוייבתי להתייצב בעבודה. בתלוש משכורת האחרון קיבלתי את הפיצויים, דמי הבראה וימי חופש, אך שולם לי רק את הימים שהייתי משובצת בהם (לפי הצרכים של החברה ולא לפי הבחירה שלי) אני לא אמורה לקבל תשלום עבור כל החודש של ההודעה המוקדמת?
במידה ועבדת בשכרחודשי, הנך אמורה לקבל את כל השכר החודשי אותו היית מקבלת, זה שלא הציבו אותך לעבודה זוהי בעייתם.
במידה והנך עובדת שעתית, קרי משכורתך משולמת על פי השעות אותן הנך עובדת, אזי השכר אותו את אמורה לקבל הינו לפי השעות אותן עבדת, אלא אם ישנה הפחתה ניכרת בשעות העבודה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר