שלום רב !
בחודש שעבר המתנתי בתחנת האוטובוס לאוטובוס שמגיע למכללה בה אני לומד.
כאשר הגיע האוטובוס שהוא קו מספר 8 עליתי עליו בארנקי היה רק שטר של 100 שקלים,הגשתי את השטר לנהג הוא הסתכל עליי ואמר לי "יש לך כסף קטן?" אני עניתי לו "לא אין לי זה מה שיש לי בארנק" כאשר הוא החל בנסיעה הוא ובעודו מחפש לי עודף הוא אומר לי "פעם אחרונה שאתה עולה
לאוטובוס בלי עודף אני לא איזה חנות שאני צריך להביא לך עודף" אני לא הבנתי מה הוא רוצה ממני
ואמרתי לו " מה אתה רוצה שאפרוץ לבתים או לחנויות בשביל החמישה שקלים שלך?!" הוא אמר לי"כן
אם צריך אותי לא מעניין אני לא צריך לספק לך עודף תבוא עם כסף קטן, ואני אזכור את הפנים שלך וכשאני אתקל בך שוב ולא תיהיה עם עודף אני לא יעלה אותך לאוטובוס", אני לא הגבתי. כאשר הוא מגיש לי את העודף אני שואל אותו "אפשר בבקשה לקבל את פרטייך?" הוא אומר לי "וואלה
שיחקת אותה,עכשיו אין לי עודף ורד לי מהאוטובוס",אני לא התכוונתי לרדת מהאוטובוס והלכתי אל סוף
האוטובוס כאשר כל הנוסעים האחרים היו לצידי ואומרים לי "אל תרד" ולנהג הם אומרים "מה אתה רוצה ממנו? אין לו כסף קטן ", אני נשארתי באוטובוס עד לתחנה הבאה שבה הנהג עוצר את האוטובוס יורד מעמדתו ומגיע אליי בצורה מאיימת ובכעס ואומר לי "רד מהאוטובוס שלי,עוף מפה חתיכת אידיוט שכמוך". אני לא מבין את ההתנהגות הביזיונית שאותה אני מקבל בשל חוסר בכסף קטן.
לפני שאני מסכים לרדת אני שוב שואל אותו מה הפרטים והוא עונה לי בכעס" אלי עזרא ולך תתלונן".
כאשר ירדתי מהאוטובוס אנשים החלו לעלות תוך כדי שאלתי אותו" מה המספר טלפון של האחראי
עלייך?" הוא אמר לי" תתקשר ל144 ותחפש את החברים שלך ובדרך גם את האחראי עליי".
אמיר,
מה שאלתך?
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דיקלה ואנונו 053-6262269
סורי לא שמתי לב שלא שאלתי ורק סיפרתי את סיפורי.
אני רוצה לדעת מה עליי לעשות אם אני יכול לתבוע את הנהג ואת אגד על העוגמת נפש או על משהו אחר שאני יכול לתבוע את הנהג בעיקר?
תודה על תשובתך
אמיר,
לדעתי כדאי וצריך להגיש תלונה באגד נ' הנהג.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דיקלה ואנונו 053-6262269
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר