שלום רב,
שתי שאלות:
1. האם הטיפול בקיב הכיבה, שנעשה במהלך השירות הצבאי, במסגרת בית-חולים וכן במסגרת הצבאית, נחשב כסייג לתקופת ההתיישנות של שלוש השנים, שכן הנני בן 25, וחלפו להן שלוש השנים מאז השחרור.
2. אני ממשיך לסבול מהשלכות המחלה גם כיום. כיצד והאם ניתן לדעת מהן אחוזי הנכות הרפואית הנקבעים במקרה של כיבי קיבה (3 קיבים בתריסריון). הנני לוקח באופן קבוע תרופות לטיפול בצריבה הנגרמת בעקבות המחלה.
תודה מראש.
לסימון שלום
כאשר מדובר בחבלה רשומה ניתן לבקש הארכת מועד , גם אם חלפו
3 שנים , עליך להגיש מיידית וללא דיחוי את תביעתך
אחוזי הנכות נקבעים בהתאם לחומרת הכיב , ההתקפים
רצוי שעו"ד מומחה בתחום ילווה את ההליך
פחות מ10% נכות לא מזכים
במענק
אם יש לך שאלות נוספות אשמח להשיבך
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דיקלה ואנונו 053-6262269
לאחר צפייה בתקנות, נראה כי אכן מגיעים לי, לדבריי כמובן, 10% נכות, שכן הנני ממשיך לסבול מכאבים כתוצאה מהמחלה.
האם כיבים (שלושה) בתריסריון נחשבים ל "חבלה רשומה"?
כאמור, יש תיעוד במערכת הצבאית וכן הציבורית (בי"ח) על גילוי המחלה, וכן על טיפול בה.
לעניין הפיצוי, מהו השכר המדובר בחוק? דרגה 17 לעובדי מדינה? מהו הסכום של השכר הבסיס הנ"ל?
שוב תודה!
לסימון
המלצתי , הגש את התביעה ללא דיחוי
לאחר שתוכר
תעמוד בפני ועדה רפואית
במקרה של נכות מ10% ומעלה תקבל מענק
מעל 19% גימלה
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דיקלה ואנונו 053-6262269
בהמשך לדברים.
אני רוצה לוודא האם ניתן עוד להגיש את התביעה ללא חשש של דחייה כתוצאה מהתיישנות, בעקבות הנסיבות שתיארתי, או שמא קבלת התביעה מותנית האישורו של קצין התגמולים לעניין ההתיישנות?
לפי הבנתי, אין התיישנות או הגבלת זמן להגשת התביעה במידה וקיים תיעוד רפואי מתקופת השירות הצבאי, המתייחס לטיפול רפואי בנכות, האם כך הדבר?
שוב תודה.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר