בתאריך 04/09 היתה לי תאונת עבודה שמוכרת במקום העבודה יש לי טופס 250 מאושר בעקבות התאונת העבודה עברתי ניתוח ע"ש צווארי+קיבוע כאשר הגשתי תביעה לביטוח לאומי נדחתי לפי סעיף 79 שאומר שהתאונה לא היתה ע"י גורם חיצוני.כאשר שאלתי לפשר העניין הפקידה אמרה לי "אם יש לך תלונות שאני יתבע את ביטוח לאומי"דבר שנמשך שנה ויותר כך שאני היום בבית עם כאבים לאחר ניתוח קשה ללא מקור הכנסה ואף אחד לא מכיר בי. מה עושים? האם סעיף 79 הוא סעיף שניתן לעקוף (חוקית כמובן) או שפשוט ניזרקתי לאשפתות.
לרחל שלום
נא פרטי את נסיבות המקרה
הערת אגב
כשהביטוח לאומי לא מכיר בך
יש אפשרות לערער לבי"ד לעבודה
מאחר ולא פירטת את שאירע קשה
להתייחס לפנייתך
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דיקלה ואנונו 053-6262269
הימים היו ימי פסח ואני עבדתי במחלקת כלי בית כך שיום שלם הרמנו משאות ואני הצעירה שבחבורה הרמתי את רוב סרוויס הצלחות עד רכב הלקוח כי גם מכרנו גם ארזנו וגם הובלנו לרכב הלקוח.תאונת העבודה היתה מאחר והרמתי 2 סטים של 18 צלחות בשני הידיים בגלל חוסר בזמן ולחץ של לקוחות לפני החג.מנהלת החנות ראתה את הסבל והכאבים ראתה ודרשה שאני יעבוד עד סוף המשמרת עקב חוסר בכ"א אגב האפשרות לערעור לבית דין לעבודה עו"ד אמר לי שזה לוקח בערך שנה
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר