שלום
לפני כחודשים רכב עם נהגת חדשה פגעה ברכבי תוך כדי נסיעה,הנהגת אודתה באשמה,לאחר זמן התברר לי שהרכב לא היה מבוטח, לדברי אביה של הנהגת הוא חידש את הביטוח אך חב' הביטוח לא חידשה את הפוליסה מסיבות טכניות והחברה אמורה לבצע "תיקון" רטרואקטיבי,מאחר ואני שלמתי למוסך ולשמאי צ'קים שאמורים להפרע-הפעלתי את ביטוח המקיף שלי. מה הדרך הנכונה והקצרה ביותר לשם קבלת הכסף מהנהג הפוגע. האם ישנה עבירה מצד הנהגת על נהיגה ללא ביטוח,כמו כן,האם הפגיעה ברכבי תוך ביצוע העבירות תנועה הינה עילה להגשת תלונה במשטרה.
אודה להתייחסותכם המהירה
תודה מראש
ציון
לציון שלום
בכל הנוגע לנזקי גוף במידה ונגרמו לך, אין זה משנה אם היא נסעה ללא ביטוח ( כוונתך ככל הנראה לביטוח חובה המכסה נזקי גוף ) מאחר וממילא כל נפגע תובע את חברת הביטוח של הרכב שבמסגרתו הוא נפגע, גם אם הנהג השני אשם בתאונה , כך שמבחינת נזק הגוף הינך מכוסה בביטוח חובה שהוצאת.
לגבי נזקי רכוש
במידה והיא אשמה , באפשרותך לא להפעיל את הביטוח המקיף ולתבוע אותה אישית לגבי נזקי הרכוש שנגרמו לך
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דיקלה ואנונו 053-6262269
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר