אני בן 50 עובד כ-19 שנים ,בהרמת חולים ע"י כיסא גלגלים מקומות ללא מעלית , לאחרונה אני סובל מכאבי ברכיים . השבוע פניתי לאורטופד ובבדיקה רופים בצילום רנטגן שיש לי שחיקה ניוונית וזאת הסיבה לכאבים . השאלה האם מדובר במחלת מקצוע ?
ליוסי שלום
על פי התיאור שמסרת , נראה כי
אכן נגרם נזק מצטבר לברכיך לאור חשיפה , במשך שנים להרמת חולים ,
לפיכך ישנה אפשרות שתוכר כמחלת מקצוע
רצוי שעו"ד מתמחה בתחום ילווה אותך בהליך זה
אם ישנם שאלות נוספות אשמח
להשיבך
עו"ד נריה כהן
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דיקלה ואנונו 053-6262269
מבחינה רפואית אני בתכילת דרכי ,האם אפשר וצריך כבר לפנות לעו"ד כדי להמשיך הלאה ?
מה עוד צריך לעשות ?
ליוסי שלום
כפי שציינתי רצוי שתפנה כבר עכשיו לעו"ד
הביטוח לאומי איננו ממהר להכיר בתביעה של מחלת מקצוע ויש חשיבות לכך שעו"ד המתמחה בתביעות נזיקין ייצג אותך בפני הביטוח הלאומי
עו"ד נריה כהן
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דיקלה ואנונו 053-6262269
יוסי ביטון
12/9/2009 18:57
אני בין 49 עובד 19 שנים בהורדת חולים והעלאת חולים בקומות ללא מעלית מעל 19 שנים לאחרונה אני סובל מכאבי ברכיים עד כדי כך שלפעמים איני מסוגל לעלות או לרדת מדרגות , לפני שבוע פניתי לאורטופד ,בבדיקה וצילום הרופא אמר לי שיש לי שחיקה ניוונית קלה וזאת הסיבה לכאבים ולמגבלות שיש לי ,היום אני מטופל בתרופות ופיזיוטרפיה . האם מדובר במחלת מקצוע ? והאם יש טיפול טוב יותר ממה שניתן לי היום ? מה הם האפשרויות שיש לי לאור בעייתי הרפואית ?
ד
13/9/2009 16:58
ד"ר סוזנה הורוביץ
13/9/2009 16:59
כאבי ברכיים הנגרמים עקב הליכה מאומצת, אינם מוכרים כמחלת מקצוע.
יש צורך בחיזוק השרירים סביב הברכיים, והקפדה על משקל תקין.
ד"ר סוזנה אומרת שבעייתי אינה מחלת מקצוע האם זה נכון ?
הבעיה שלך היא ניוונית, כפי שהרופא שלך אמר שלך.
ניווניתמשמעה שזו לא "פציעה" ,אלא היית סובל מאותה בעיה ניוונית גם אם היית פקיד במשרד.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר