שלום רב, הנני סטודנטית בדרכי למכללה עברתי דרך החנייה דרכתי על מפגע זכוכית גדולה שהייתה על החנייה והיא חתכה אותי חתך של 3 ס"מ שדרש תפרים כמובן שירד לי דם בכמיות עצומות חברה שהייתה איתי הלכה הנהלה לעזרה שם נאמר לי כי החובש עדיין לא הגיע איך ייתכן דבר כזה? אציין שיש במקום שיפוצים מזל שלחברתי היה רכב ונסענו לקופת החולים הקרובה שם טיפלו בחתך ע"י איחוי באמצעות דבק ואנטיביוטיקה כמובן שפיספסתי שיעור חשוב מאוד וכן סובלת מכאבים וצליעה מה שמונע ממני הליכה מרובה ועבודה, כשחזרתי מהטיפול צילמתי את המקום כמו כן יש בידי את ההדוח מהרופא האם יש מקום לתביעה בגין זה? ואם כן מהו ערך הפיצוי המשוער?
צליל שלום, אשמח לקבל פרטים נוספים,
מה הכוונה מפגע זכוכית גדולה?
איך נתקלת במפגע?
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דיקלה ואנונו 053-6262269
הייתה חתיכת זכוכית בגודל משהו כמו 10X10 ס"מ עברתי בין המכוניות לכיוון הכניסה לא ראיתי אותה כנראה שדרכתי עליה בקצה והיא קפצה וחתכה לי את הקרסול חברה שלי עברה לפניי וגם לא הבחינה בה למזלה היא לא דרכה עליה
לצליל שלום
החלמה מהירה
לגופו של ענין , ציינת שבמקום נערכים שיפוצים
יש לבדוק מי הגורם האחראי
להשארת חלקי זכוכיות במקום שנועד למעבר הולכי רגל
מי הגורם שאחראי על השיפוצים
על פניו נראה שאכן ישנה רשלנות
ועילה לתביעה
מבחינת הנזק , בהנחה שלא יוותרו אחוזי נכות ניתן לתבוע בגין הוצאות , הפסדי שכר בפועל , כאב וסבל
אשמח לעזור
עו"ד נריה כהן
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דיקלה ואנונו 053-6262269
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר