במהלך חופשה באילת, נשך אותי כלב בשטח המלון.
חשוב לציין שיומיים לפני זה הוא נשך עוד אורחת שהתלוננה גם כן, וגם את מנכ"ל המלון שבא וניסה להרגיע אותי שהכל נשך גם אותו ולא קרה לו כלום.
מבחינת כלבת
ברצוני לדעת אם יש עילה לתביעה.
נכון לעכשיו המלון מנסה לפצות אותי בסופ"ש שבוע דומה ולהחתים אותי על מסמך שימנע ממני להגיש תביעה.
אשמח לשמוע חוות דעת מקצועית
תודה!
שרון שלום, מה שלומך?
מתי ארעה הנשיכה? מה סוג הפציעה שנותרה לך?
האם הכלב היה קשור או עם מחסום לפה? למי הכלב שייך.?
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דיקלה ואנונו 053-6262269
היי סיגל, שלומי טוב תודה :)
הנשיכה ארעה ביום שישי בשעה 04:00 לפנות בוקר. חזרתי לחדר במלון מבילוי.
המלון ממוקם בקיבוץ וזה חדרים בחוץ שמסביבם יש דשא. המלון כן אמור להיות מגודר על מנת שאורחים לא רצויים לא יחדרו לשטח המלון.
הכלב רץ לו שם במדשאות בין בממטרות ורצה לשחק איתי, לכן התחיל לקפוץ ולנשוך לי את היד, מאחד והוא היה סוג של אמסטף זה לא היה ממש "משחק"
עד היום אני לא יודעת למי הוא שייך בעל המלון שהכלב תקף גם אותו כמה ימים לפני אמר שהוא כנרא שייך למישהו בקיבוץ, הכלב גם נשך אורחת אחרת לפני, לכן היתה שם רשלנות רצינית, אם הוא היה תופס ילד קטן זה לא היה נגמר טוב.
לי היו רק סריטות וסימנים כחולים ביד וברגל ימין. קיבלתי חיסון טטנוס וכרגע אני בסדר.
לשרון שלום
נשיכת כלב הינה עוולה ספיציפית הנזכרת בפקודת הנזיקין , ומזכה את הנפגע בפיצוי
במידה וישנה עדות לפגיעה
היינו תיעוד רפואי ניתן לתבוע פיצוי בגין כאב וסבל
במקרים שבהם מדובר בפציעות קשות נדרש התובע לצרף חוות דעת רופא לצורך הוכחת אחוזי נכות
בברכה
עו"ד נריה כהן
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דיקלה ואנונו 053-6262269
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר