שלום רב,
לפני 3 חודשים נפלתי בחנות ירקות פירות כתוצאה מהחלקה ממשהו שהיה זרוק על הרצפה. כתוצאה מכך נחבלתי חזק ונוצר אצלי קרע בשריר ברגל ימין. הייתי בחופשת מחלה במשך חודשיים שבמהלכם הייתי במעקב אצל רופא אורטופד ומשפחה עברתי סדרת טיפולים פיזיוטרפיים ונטלתי תרופות נגד כאבים. כיום חזרתי לעבודה סדירה וברצוני לפנות לחברת הביטוח של החנות בתביעה לפיצוי כספי בעקבות המקרה.
אשמח לדעת על מה אני יכול לדרוש פיצוי? איזה ראשי נזק? והאם יש סיכוי איזשיהו לקבל פיצוי כספי ראוי מחוץ לכותלי בית המשפט? מודה מראש על העזרה.
ראשית , אם לא עברו 3 חודשים ואם לא קבלת מהמעביד דמי מחלה , פנה בדחיפות לביטוח לאומי לקבלת דמי תאונה . שנית , פנה לעורך דין המתמחה בתחום אשר יפנה בשמך לחנות לברור פרטי ביטוח ולאחר מכן ינהל עבורך מו"מ לסילוק התביעה בהסדר פשרה . אם הנך סובל ממגבלות תנועה , רצוי להמתין לסיום הברורים הרפואיים ( אולי נותרת נכה ...) ורק לאחר מכן לסיים את תביעתך .
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דיקלה ואנונו 053-6262269
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר