עברתי תאונת דרכים עם האוטו ואני תובע את חברת הביטוח רופא מטעם בית המשפט קבע לי 7.5אחוז נכות אבל קבע שיש לי הגבלה קלה בצוואר ובגב התחתון אבל רשם גם שאינו צופההחמרה או טיפולים אורטופדים או מגבלה לעבודה ולתפקוד אני בן32 השאלה היא עם לא מגיע לי כסף לעתיד כי בכול זאת אני עדין סובל והוא הביא לי גם 7.5 אחוז זה אני מבין לעתיד השאלה למה הוא רשם שאני יעבוד רגיל ומצד שני הוא רושם שיש לי נכות האם הנכות היא לכול השנים או מחשבים רק את העבר אני עדין סובל מכאבים למרות שהוא רשם שאני כול לתפקד אני גם עם תואר ממתין לתשובה
דני שלום, אתה יכול להרגע, הנכות שקבע מומחה בית המשפט הינה לעבר ולעתיד. הפיצוי שתקבל הינו גם על הפסדי השתכרות בעתיד עד גיל פרישה לאור הנכות שנקבעה.
מדוע אינך מתייעץ עם עורך הדין שלך, הוא צריך לתת הסבר מדויק. לרבות הערכת פיצוי כספי.
אשמח לעזור
סיגל
אז למה בבקשה הוא רושם שאין לי בעיה תפקודית לעתיד ובכול זאת הוא רושם לי נכות למרות שכן כואב לי איך זה מסתדר
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר