אני אחרי ועדה רפואית בביטוח הלאומי והכירו לי מחלת מקצוע עם 5% נכות צמיתה. בכל פעם שמוסיפים לי עבודה הקשורה בעומס על יד ימין הפגועה אני מזכירה למעסיק שלי (משרד ממשלתי) את המוגבלות שלי והם מצידם מאיימים בפיטורין. אני עובדת מדינה 28 שנים ועובדת למופת. נפגעתי בעבודה במחלת מקצוע והמצב בלתי הפיך. לא מוצא חן בעיני האיומים שיגישו אותי לועדה רפואית של מש' הבריאות. אני שואלת: מה? הכושי עשה את שלו? במקום שאני אבוא בטענות על מקום העבודה שלי, הם באים באיומים כאלה.
מה מצבי מול המעסיק והאם יש מקום לדאגה?
האם עלי לשתוק ולבצע עבודות ומטלות העלולות רק להוסיף לי כאב ונזק ביד ימין או שישנה איזו הגנה עלי?
מהן זכויותי מול המעסיק?
לציין כי אני כבר 8 שנים לאחר הועדה הרפואית שקבעה לי את אחוזי הנכות הצמיתה ומאז אני עובדת כרגיל במקום העבודה. רק לאחרונה נוספו מטלות הקשורות בעבודה עם יד ימין.
לסימה שלום
הפורום המתאים ליחסי עובד מעביד הינו הפורום העוסק
בדיני עבודה
בברכה
עו"ד נריה כהן
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דיקלה ואנונו 053-6262269
בערך בתחילת השנה 2008 כשהם מתבייתים על מישהו לא מעניין אותם כלום בכל מישרד ממשלתי המנגנון מקבל מהנציבות אולי בקריצת עיין לשחרר מתפקידם והכי בזול שהם יכולים בעיקר נכים וותיקים זה מה שעשו לי וגם כניראה ח"וח יעשו לך ,תהיי עים אצבע על הדופק פני ליור הוועד המקומי או הארצי נסי שהם יהיו לצידך ולא נגדך לא יודע איך תני להם במבה מבחינה זו העיקר שאת לא תהיי ברשימות המפוטרים, שכחתי יש גם את האמרכלות שהם אלה שמעבירים את הרשימות למנגנון ועוד משהו שאני מציע לך הממונה הישיר שלך תמיד יענו יהייה לטובטך ותמיד יחייך אלייך כאילו אתם אחים קודם כל אלה הם הכי מסוכנים הם אלה שצריכים להצביע על מי שחלה ואו מי שפצוע וגם וותיק ,ולכן כדאי ומומלץ לשמור איתו על יחסי אנוש טובים זה מומלץ עים כולם לשמור על יחסי אנוש טובים כי הכי גרוע זה שיהייה מישהוא שישמח או תישמח אים תלכי (אני כבר לא מדבר על מי תיתפוס את מקומך
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר