אשתי עברה טיפול שיניים מורכב שלאחריו חשה כאבים עזים.
בעקבות כך ומשום שלא סמכה על הרופא שעשה לה את הטיפול, פנתה לשני רופאים אחרים אשר טענו שניהם כי הטיפול גרוע מאוד ולא זו בלבד אלא שהטיפול שעשה האחרון כל כך גרוע שעל מנת לתקן את המעוות עליהם להוציא את כל מה שהוא עשה ולהתחיל הכל מחדש.
בקיצור תשלום מחדש על כל הטיפול ועוד 5000 ש"ח הלכו לפח.
בפניה לרופא הראשון קיבלנו תשובה ש"לא יכול להיות ואם הייתה בעיה כלשהיא היית באה אליי והייתי מסדר לך את זה בעצמי. זה שהלכת לאחרים זה עניין שלך בלבד ולא עליי המלאכה לשאת בהוצאות הכספיות של רופא אחר".
כמה שאלות:
1. איך עליי להגיב לתשובה שכזו והאם היא לגיטימית?
2. רופא תמיד יכול לטעון שבין הרופאים יש תחרות ותמיד רופא אחד יטען כנגד אחר שעבודתו לא טובה מפאת התחרות ביניהם ולכן אין להסתמך על תשובותו של מי מהם.
3.עד כמה שאני מכיר במקרים כגון אלה זה בדיוק המקרה בו מביאים חוות דעת נוספת של שני רופאים וזו הדרך לבדוק את המקרה. האם זה תקף בבית משפט? (אם יהיה צורך בתביעה)
תודה מראש.
שאלותי אצלכם
ועלך כך סליחה ,יש לי נזקים קשים מכל מיני ניתוחים שעוד לא חלה ההיתיישנות לגביהם הניתוחים נעשו בי ,אפילו התעוררתי באחד מהם כל הניתוחים בהם מדובר
ע"י מערכת אזרחית ולא בגין נכותי הצה"לית המוכרת. האים יש כאן מישהוא שאוכל להיתייעץ איתו פנים אל פנים קרוב לחיפה זיכרון טיבעון חיפה ועוד המון ישובים בסביבה ?
פשוט קשה לי מאוד הנסיעות הארוכות .
תודה
ברק שלום,
לא ברור איזה טיפול עברה אשתך, ומה סוג הליקוי/הטיפול הרשלני.
ככל שמדטבר בנזק כספי כפי המצויין באזור של 5000 ש"ח ולא בנזק קבוע שנגרם לשן ובעלויות עתידיות, אפשר לתבוע את הרופא "הרשלן" בתביעות קטנות ולצרף לתביעה את חוות הדעת של הרופאים, וקבלות על התיקון.
בהצלחה
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר