יש לי ילדה בת שלוש וחצי, לפני פחות מחודש לא הרגישה טוב, פניתי לרופא בקופ"ח, בשניות המליץ לה על תרופה נגד דלקת, בינתיים עברו 10 ימים המצב החמיר, חזרתי אליו, המליץ שוב על אותה תרופה ואף הכפיל את הכמות, הערתי לו שזה לא עוזר, אמר לי מה אתה מבין ברפואה!, באותו יום בערב, לקחנו את הילדה לרופא משפחה אחר מאותה קופת חולים, בינתיים המצב שלה החמיר עוד יותר, הרופא השני המליץ על ויטמינים ובדיקת שתן למחרת שתוצאותיה יטופלו עוד יומיים!, חזרנו הביתה לפי ההמלצה, לאחר שעתיים שלושה החלה הילדה מתנשמת אמרנו כנראה נזלת או שפעת, לקראת בוקר הראתה הילדה סימני מצוקה, לקחנו אותה מיד לקופ"ח המקומית וביקשנו הפנייה לבית החולים, מיד טיפלו בה במיון והפנו אותה לטפול נמרץ עקב סכנת חיים, בסוף התברר שיש לה סכרת נעורים, והגיעה במצב של DKA לבית החולים. אני מעוניין להגיש תביעה , מה עלי לעשות! והאם אתם יכולים להציע עו"ד מומחה מהצפון?
וואיל שלום,
מה מצב הילדה היום?
האם נגרם לה נזק גופני ?
רק בריאות
סיגל רייך - הלל, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דיקלה ואנונו 053-6262269
לוואיל שלום
כדי להצליח בתביעת רשלנות רפואית על הצד התובע לצרף לתביעתו חוות דעת רופא מומחה
בתחום הרלבנטי כאשר בחוות הדעת הרפואית מפורט מהי ההתרשלות כמו כן הנזק שנגרם
רופא מומחה בתחום צריך לבדוק את השתלשלות העניינים , האם
היה במקרה זה איבחון מאוחר
שגרם לנזק
אשמח לסייע
במידה ויש עילה לתביעה
רצוי לדעת שבכל התביעות של רשלנות רפואית יש לבצע בירור מוקדם לאחר איסוף התיקים הרפואיים בכדי לראות אם קיימת עילת תביעה
בברכה
עו"ד נריה כהן
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דיקלה ואנונו 053-6262269
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר