בכניסה לחניה שלי אבני השפה מונמכות כפי שצריך בכניסה לחניה ויש שער גדול של חניה. חוסם אותי כעת רכב. הזמנתי פקח של עירית פ"ת ולטענתו בגלל שאין סימון אדום לבן, או מלבן לבן, כל אחד יכול לחנות. סעיף 72(א) (4) לא מתנה סימון. כותב לי הג'מיני 3 בצורה הגיונית שפסקי הדין קבעו:האיסור הוא עצמאי: תקנה 72(א)(4) לתקנות התעבורה, תשכ"א-1961, קובעת איסור מוחלט להעמיד רכב בפתח המיועד לכניסה או ליציאה של כלי רכב מרשות היחיד (כמו חניה פרטית או בניין משותף).
אין צורך בסימון: איסור זה תקף גם ללא סימון פיזי של אבני שפה בצבעי אדום-לבן או סימון "מעטפה" (תמרור 818 בלוח התמרורים).
מטרת הסימון: הסימונים הללו נועדו רק כדי להקל על הנהגים לזהות את המקום האסור לחנייה וכדי לסייע לפקחים ולרשויות האכיפה לבצע את עבודתם בקלות וביעילות רבה יותר." אך הוא לא מסוגל לתת לי את מספרי ושמות פסה"ד. אודה לך מאוד, אם תוכלי לאתר לי אותם ולשלחם אלי גם כאן, כדי שיעזור לאנשים נוספים וגם למייל שלי. המון, המון, המון תודה.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר