שלום,
אני צריכה עזרה דחוףףףףף...
בימים האחרונים הגיע אליי מכתב מהוצאה לפועל, לראשונה בחיי אני נתקלת בו...
בטענה, כתוב שזה על שטר חוב, שכאשר הייתי חייבת בעבר לפני כ-10 שנים על שעון...אין לי מושג, לא זוכרת דבר כזה...
אבל השאלה שלי: לא הגיע אליי עד עצם היום הזה שום דבר, דבר שני
הם טוענים שכן ושהם לא איתרו אותי בכל מיני כתובות...
אני חזרתי מחו"ל לאחר שהות של כ-8 שנים, הייתי בביקורים רבים בארץ, אף פעם לא הזהירו אותי או עשו לי צו עיכוב יציאה וכול...
התיק לטענתם נפתח בשנת 99, יוני 99, בשנים הללו עוד הייתי גרה בארץ, היו לי 2 כתובות שהיה ניתן לתפ]וס אותי,בשנים הראשונות בחו"ל עוד הייתי נחשבת כתושבת יראל, ואף הייתה לי את הכתובת של ההורים על פי רישומי משרד הפנים...
איך יכול להיות שלאחר 10 שנים הם פתאום שולחים לי את זה ועוד בטענה ששלחו לי כל הזמן עוד כשהייתי גרה בארץ???
האם זהנ חוקי? מה עליי לעשות?
הם דורשים 2000 שקל על שטר שהיה 351? כמובן שאם הייתי יודת לפני שנים לא הייתי מגיעה למצב שכזה...
מה אני אמורה לעשות??????
תודה מראש, מיטל.
בבקשה תחזירו תשובה...
את צריכה לבדוק בהוצל"פ להיכן ביצעו את המסירה של האזהרה והאם זו היתה כתובת המגורים שלך באותה העת.
במידה ולא את יכולה להגיש התנגדות לביצוע שטר ולטעון שלא עבר לך המועד מכיוון שמסירה לא בוצעה כדין. כמו כן את יכולה לטעון כנגד חיובי הריבית במידה והזוכה השתהה במשך שנים עד אשר הוא פתח תיק הוצאה לפועל.
יחד עם זאת במידה ואת אכן מודה בקיומו של החוב יתכן וביחס שבין העלות לתועלת כדאי לך להגיע להסדר עם הזוכה.
אין באמור בתשובתי זו בכדי להוות ייעוץ משפטי ומומלץ לך לפנות לעו"ד על מנת לקבל ייעוץ וטיפול משפטי מתאים.
עו"ד אגור פאליק
מתמחה בטיפול בתיקי הוצאה לפועל פשיטות רגל, דיני בנקאות וליטיגציה.
פרטי המשרד נמצאים באתר.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 055-4532763
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר