שלום! אני גרושה מבעלי משנת 2000, החשבון המשותף שלנו על פי פסק דין הועבר על שמו. בשנת 2005 מישהו גנב כנראה צ"ק מהפנקסים הישנים שעליו רשומים שמות ות.ז. גם שלי וגם של הגרוש שלי והשתמש בצ"ק הזה.
עכשיו יש עליי תיק בהוצל"פ בגלל הצ"ק הזה שחזר מהבנק עקב חתימה לא זהה. כרגע החשבון שלי מוגבל, עיכבו לי רשיון נהיגה, יציאה מהארץ וכו.
העו"ד של הזוכה טוען שעליי לשלם את החוב רק בגלל שעל הצ"ק מופיע שם שלי ומספר ת.ז. ולא מעניין על שם מי החשבון.
מה עליי לעשות?
יש לציין שבשנת 2006 קיבלתי מכתב הזהרה מהוצל"פ על חוב, הלכתי ושילמתי והגרוש שלי החזיר לי את הכסף. עכשיו העו"ד של הזוכה טוען שלא שילמתי תוך 21 יום כפי שהיה רשום במכתב הזהרה ועקב כך החוב גדל פי3 בערך וכרגע מאלצים אותי לשלם סכום גבוה מאוד - ואני לא מבינה בכלל על מה עושים לי את כל זה.
אנא עזרו לי.תודה.
יש להגיש בקשה להארכת מועד להגשת התנגדות לביצוע שטר ובמקביל להגיש התנגדות לביצוע שטר, הרשם ייזמן אותכם לדיון ובמעמד הדיון תציגי את טיעונייך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 055-4532763
תודה על תשובה מהירה!
עכשיו סרקתי את הפורום וראיתי שבמקרים של ש"קים מזויפים ממליצים לפתוח תיק במשטרה. האם אני צריכה להגיש תלונה במשטרה, הרי ולא היה לי קשר לאותו חשבון בנק וצ"קים ב2005, כעבור 5 שנים אחרי הגירושין.
כן, מומלץ להגיש תלונה במשטרה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 055-4532763
לפני יומיים הגשתי בקשה לסגירת תיק עקב כך ששילמתי את החוב, האם אני יכולה להגיש התנגדות לביצוע שטר כבר עכשיו? ותוך כמה זהן מזמנים לדיון, כי אני כבר מוגבלת ובמיוחד מפריע לי עיקול רשיון נהיגה כי אני עובדת בשעות וימים שאין תחבורה תיבורית ונעירות הזה פוגע ישירות בפרנסתי.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר