דוח חניה משנת 2000 אני טוענת בפני העירייה להתיישנות כי שלוש שנים רצופות לא שמעתי מהם, ובנוסף אין להם אישורי מסירה למען פלטי מחשב, ידוע שיש פסקי דין שדרשו חד משמעית מהעיריה להוכחת אישורי מסירה וישנם שלא, מדובר בקנס מקורי של 70 שח וכרגע העיריה דורשת 460 שח אם לא הם יבצעו מהלכי אכיפה מינהליים נגדי, מה עלי לעשות בכדי להתגונן מפניהם גם שלא ינקטו בהליכים נגדי וגם בלהוכיח שדרישתם אינה רלוונטית? תודה.
טענת ההתיישנות תקפה רק אם לא נשלחו התראות לכתובתך המעודכנת במשרד הפנים. יש לדרוש מהעירייה אישורים כי אכן פנתה אלייך במהלך התקופה שעברה ועליה להמציאם.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 055-4532763
דרשתי מהעיריה והיא שלחה לי פלטי מחשב שלה, והעיריה לא הוכיחה כלל באמצעות פלטים אלה על אי התיישנות היא שלוש שנים ושלושה חודשים, לכן אני טוענת לצידקתי, מה שכן היא שלחה אלי מכתב מאיים שאם לא אשלם עד הזמן הנקוב היא תפעל במהלכים נגדי, ולכן שאלות:
א. האם אגש באופן יזום ולפני נקיטת המהלכים מצד העיריה, לביהמש ואבקש תביעה למתן פס"ד הצהרתי?
ב. ברצוני שוב לשלוח נוקב לעיריה , האם לעדכנם שברצוני לגשת לבית המשפט או מה בעצם עלי לעשות??
שלום,
לאיזה בימ"ש צריך לפנות בבקשה לבטל עיקול שהוטל על חשבון בנק בשל דוח חניה.
לטענתי, הדוח התיישן והעירייה לא שלחה מכתבים והתראות כפי שנדרש.
חב' עו"ד שגובה בשם העירייה לא מסכימה לספק לי פלט של תאריכי ההודעות וכן לא מסכימה לבטל את העיקול. האם פונים לבימ"ש לתביעות קטנות או לבימ"ש אחר?
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר