שלום,
בפברואר 2010 נרכש ע"י אישתי מחשב נייד עם מודם מובנה בחברת פלאפון,במאי 2011 לא היצטרכנו את שירותי האינטרנט של החברה וביקשנו לנתק את השירות במלואו.פלאפון ניתקו את השירות ולא היתה אפשרות לגלוש.בספטמבר 2011 הפלאפון חיברו חזרה את האינטרנט במחשב הנייד ללא רשות.במשך כמה חודשים לא היה מורגש החיוב בחשבונית לכן לא שמנו לב אליו,בחודש אפריל 2012 פתאום קפץ החיוב ל 500 ש"ח,לאחר זאת היתשרנו לשירות לקוחות ונאמר לנו ע"י הנציגה שהם אכן חיברו אותנו ללא רשותנו והם יזכו את החשבון. בחודש מאי 2012 בחושבונית לא הופיע שום זיכוי ושילמנו את כל החשבון. כש היתקשרתי לחברה נאמר לי שהבקשה לקבלת הזיכויי לא תקינה לפי נוהלי החברה,ושעד התאריך הזה היצטבר לי חוב של 2400 ש"ח על גלישה באינטרנט,לשאלתי למה חיברו אותי על דעת עצמם ענו לי שאישתי הלכה למוקד ועשתה זאת בעצמה, שזה בעצם לא קרה באמת. לאחר ויכוח ארוך עם הנציגה בסוף היא הבינה שהם עשו טעות כלשהי והגישה בקשה נוספת לזיכויי.גם כן אמרה להיתקשר ולוודא שהזיכויי בוצע שבועיים אחרי השיחה.
לאחר שבועיים בדיוק הגיע מועד חיוב החשבונית ולא קיבלנו זיכויי.עכוד פעם היתקשרתי לשירות לקוחות אמרו לי שביגלל שהיה שימוש באינטרנט אין אפשרות לבטל את החיוב.השימוש באינטרנט היה ללא ידיעה שהגלישה היא ברשת פלאפון, וללא כל בקשה לחיבור אינטרנט אלה להפך.
מה אני עושה במצב כזה?! תעזרו לי בבקשה.
ערב טוב,
ממליצה לפנות בתלונה אל המועצה הישראלית לצרכנות ולשקול הגשת תביעה קטנה כנגד החברה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר