קיבלתי הודעה לחוב מעיריית בני ברק על עבירת חנייה מלפני שלוש שנים שכבר שכבר הספיק להכפיל תצמו בארבע, וזה פעם ראשונה שנודע לי על החוב. בעירייה אמרו לי שיש להם אישור שהם שלחו את הדואר ללא חתימתי וזה מספיק מבחינתם, רציתי לבדוק למה לא קיבלתי את הדואר רשום, אז פניתי לדואר עם המספר שקיבלתי ואין להם נתונים על יותר משנה אחורה. העירייה טוענת לחזקת מסירה , כך שלפי הבנתי הם מכוסים לפי החוק. אז את מי אני יכולה להאשים פה ברשלנות? זה יכל להיות רק הדואר אבל החוק מחייב אותם לשמור רק שנה אחורה, אז אני בכלל יכולה להוכיח משהו?
תודה
ערב טוב,
לפני שאתה מפנה אצבע מאשימה לחברת הדואר ממליצה לדרוש מהחברה ראיה ותיעוד לחתימתך על אישור קבלה.
נסה לנהל מו"מ לשלם רק את הקרן ולא את הריביות לנוכח הטעות והעובדה שבאמת לא קיבלת את הדו"ח.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
פה בדיוק הבעיה , הם לא צריכים אישור על קבלה, יש פה חוק מאד מעוות שמצידם מספיק שהם שלחו, מה שנקרה חזקת מסירה, זה בכלל לא מעניין אותם אם זה הגיע אלי או לא. זה כבר עבר למשרד עו"ד כך שזה לא רק קנסות אלא גם שכר טרחת עו"ד.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר