שלום לכם,
הגשתי תביעה קטנה נגד בית עסק שרכשתי ממנו מוצר לפני שנתיים, לאחר חודש המוצר נמצא כפגום והיתה לו אחריות של חצי שנה, הם סירבו להחליפו, לאחר התכתבות איתם הסכימו לתת לי זיכוי בסך המוצר למשך שנתיים אם אחזיר את המוצר. כשבאתי להחזיר את המוצר-כשנה אחרי קבלת המסמך ורציתי לקבל מוצר אחר, הם סירבו לקבל את הזיכוי משום שהעובדת שכתבה את המכתב כבר לא עובדת שם. רק אחרי שאיימתי בתביעה וביקשתי סכום כסף כפיצוי הם חזרו אליי והסכימו לתת זיכוי לקנייה בחנות-אני סירבתי.
האם יש סיכוי לתביעה שלי?
תודה רבה לכם
קיבלתי חדר שינה בגון, שלא תואם למה שהזמנתי. בחנות תאנים,שקיבלתי בדיוק לפי הזמנה. מה אפשר לעשות?
שלום רעיה
במידה וקיים חוזה בכתב, אזי כמובן שהחוזה מעיד על הצבע שהוזמן.
במידה ואין חוזה בכתב אזי קיימת בעיית הוכחה אולם אם את בטוחה שהצדק עימך אין כל מניע לפנות אל בית המשפט לבתיעות קטנות. לפני כן המלצתי הינה כי תנסי להגיע פעם נוספת להסדר עם החנות.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
שלום ירון
לאור הכתוב נראה כי יעיל היה יותר מבחינתך לפנות בתקופה סבירה יותר להחזרת המוצר ולברור הפיצוי. משכך המלצתי הינה כי תפנה אל החנות במטרה להגיע לעמק השווה מבחינת הפיצוי.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר