שלום,
אני לקוח באינטרנט של הוט כבר חמש שנים, לפני חודשיים הגיעו אלי הביתה שני נציגים של הוט בלי הזמנה כדי להציע חבילת טריפל של הוט (אינטרנט, טלפון וטלויזיה) בעלות 279 ש"ח לחודש ללא דמי התקנה או כל חיוב נוסף (כמובן ללא התחייבות), אחרי שהסכמתי וחתמנו חוזה הגיע אלי טכנאי יום אחרי והתקין את הציוד.. חודש ראשון חייבו 279 ש"ח כמו שסוכם, חודש אחרי זה חייבו אותי 530 במקום 279, התקשרתי לשירות לקוחות כדי לברר על החשבונית, והנציגה הסבירה לי שיש תוספת של 250 שקל עלות התקנה (בניגוד לחוזה), אחרי שהתעקשתי שיש לי חוזה המציין התקנה בחינם, הטענה שלהם שזה חיוב על דמי טיפול הנפרד מעלות ההתקנה דבר שאינו מוזכר בכלל בחוזה . נציגים של הוט טוענים שיש שיחה מתועדת במאגרים של הוט שבה אני מאשר בשיחת טלפון חיוב של 250 שקל על דמי הטיפול. אך לא התקימה שיחה כזאת בינינו ואחרי שהתעקשו ולקח להם שלוש ימים לבדוק לא מצאו שום הקלטה שבה אני מאשר לחייב כרטיס הויזה ב250 ש"ח, דבר שאינו חוקי ופוגע בפרטיות הלקוח וגרם לבעיות בחשבון הבנק שלי בגלל סכום לא צפוי.. אחרי שלושה ימים משא ומתן עם הוט החליטו לזכות אותי ב250 ש""ח שלקחו ללא אישור שלי ,עקב ההרגשה שאני מתעסק עם חברה לא אמינה נתקתי את מנוי הטריפל ללא פיצוי מטעם חברת הוט .
אני רוצה לברר אם יש מקום לתבוע את הוט על כל עוגמת הנפש ועל משיכת סכום מכרטיס אשראי שלי ללא אישור בעל חשבון וברצוני להדגיש שבחוזה שנמצא בידי לא מצויין שום חיוב אחר חוץ מ 279 ש"ח חודשי עבור חבילת טריפל .גם אם אני חייב דמי טיפול זכותי המלאה לדעת על זה והוט חייבת לשקף את זה בחוזה שחתמתי עליוו . לא לשקף ללקוח את החיובים הנלווים בעסקה היא רמאות ומשיכת סכום מחשבון הבנק ללא ידיעת הלקוח ואישורו זה עבירה על החוק ועבירה על החוק לא מתבטלת בזיכוי לקוח. הנוהל של חתימת העסקה אינו תקין ולקוחות אחרים יכולים לפול שוב באותה מלכודת .
שלום פאדי
בהחלט מקומם אולם במידה ולא נגרם לך פיצוי ישיר ומאחר והכסף הוחזר לך אזי נראה לאור הכתוב כי פנייה אל בית המשפט ללא דרישת סכום עקב פיצוי ישר אינה מומלצת מאחר ועוגמת נפש והתנהלות שכזו אמנם לא תקינה אולם לא בהכרח תזכה אותך בפיצוי כספי ניכר.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר