שלום, אמא שלי קנתה לבני בן השנה בימבה בחנות צעצועים, אינני מעוניינת בבימבה הזאת, כיוון שלאחותי היתה כזו, והיא התפרקה מהר מאוד, אני מעוניינת לקבל החזר כספי, ניגשתי לחנות וביקשתי החזר כספי, המוכר לא הסכים בשום פנים ואופן, למרות שלא עברו עדיין 14 יום מיום הקניה, והמוצר נשאר באריזתו המקורית ואפילו לא נפתח. אני מציינת שהעובד שלו פתח את האריזה ברגע שהגשתי לו אותה, וקרא למנהל החנות, המנהל אמר לי אני לא מחליף אריזות פתוחות, אמרתי לו העובד שלך פתח, אני הבאתי את האריזה כפי שנקנתה-סגורה. לאחר שהסתובבתי בחנות לא מצאתי דבר להחליף ומדובר ב- 180 ש"ח, בלית ברירה לקחתי זיכוי.
יש חוק שאומר שאני יכולה לקבל החזר כספי עם ויתור על 5% מהמוצר, האם זה נכון? והאם אני יכולה לתבוע אותו בתביעות קטנות למרות שנתתי לו את הקבלה וקיבלתי זיכוי עבורה, כי הוא לא הסכים לתת לי את הכסף בחזרה?
שלום רב,
ממליצה להגיש תלונה כנגד החנות במועצה הישראלית לצרכנות.
החנות נהגה בניגוד להוראות התקנות והיה עליה להשיב לך את כספך ולחייב אותך ב 5% משווי העסקה.
הצדק איתך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר