שלום רב
יש לי מנוי אינטרנט דרך חברת ברק 013. לפני מספר ימים התגלה לי על ידי נציגה שהחל מאוקטובר האחרון הצטרפתי למנוי שיחות לחול ובכל חודש ירדו לי באשראי כחמישה שקלים. כמובן שדבר זה לא היה ולא נברא. נכון שהם מתקשרים להציק עם מבצעים אך אני לא הסכמתי להצטרף לשום מבצע. לאחר שיחה עם שירות הלקוחות הוצע לי החזר על שלושה חודשים אחרונים. ביקשתי לשוחח עם מנהל וכעבור יום חזרה אליי מנהלת ואמרה שבכלל יש לי מנוי מ2008. נכון שכל חודש יורד סכום אך יש לי מנוי אינטרנט אצלם וזה נראה לי לגיטימי. בכל מקרה המנהלת אמרה שהיא מוכנה לתת לי החזר של חצי שנה פלוס מתנה. למרות שבעצם מדובר על 5 שקלים כפול 48 חודשים בערך (240שח). אני עדיין מנסה לקבל פירוט מחברת האשראי.
מהם זכויותיי במקרה זה. האם יש עילה לתביעה בבית משפט לתביעות קטנות ומה עליי לעשות
שלום ניצן
ככלל, נראה כי הצדק לצידך אולם במידה ותפני אל בית המשפט עליך להוכיח את טענותיך באמצעות אסמכתאות.
מאחר וגם הגשת תביעה קטנה כרורה באגרה , דיונים וכו'. במלצתי כי אם מדובר בסכום שציינת, נסי להגיע עם החברה לעמק השווה.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
שלום ניצן,
ראינו את פנייתך וחשוב לנו לבחון אותה במהירות. נודה באם תעביר פרטים לזיהוי ואפשרות ליצירת קשר בדחיפות לכתובת: Tlunot@netvision.net.il
תודה,
פניות הציבור
013 נטוויז'ן
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר