לפני כ-3 שנים הקמתי עסק ושידרגתי את מכשירי במסלול העסקי,החשבוניות הראשונות שקיבלתי היו תקינות וברורות אך לאחר מספר חודשים החלו הבעיות,המסלול שלי החל לעלות מעלה מעלה בחיובים כספיים,התלוננתי אך ללא הועיל,ולאחר כל תלונותי הובטחו לי במאמץ להרגיע את העניין מכשירים חדשים ללא חיוב ועל המכשירים הישנים לא אשלם כלל אך למרבה הפלא החלו להופיע בחשבונית שורה שרשומה כדלקמן:בנוסף יחוייב חשבונך בגין מכשירים נוספים,החיוב היה מוגזם ולא מפורט וכששאלתי מדוע מחייבים אותי לאחר שהובטח לי שלא הוסבר לי שזהו חוק חדש! ואין מה לעשות בנידון!במאמצי להגיע להבנה איתם לא הצלחתי להשיג דבר,לאחר כל זאת איימתי להתנתק אך באותה תקופה היה עליי לשלם קנס דרקוני ולכן ויתרתי אך לאחר שהחוק החדש נחקק ניידתי את מכשירי למקום אחר,ובעקבות זאת סגרתי את הוראת הקבע לפלאפון,כיום הם טוענים שאנוכי חייב כספים בגין שיחות ומכשירים,אך אני טענתי שיפרטו וינמקו ויסבירו על מה חייבו אותי כל השנים הללו ומדוע אני צריך לשלם כל כך הרבה כספים בהחלטה חד צדדית שלהם?בקיצור אין כל מענה מצידם וכיום הוגשה נגדי תביעה משפטית והוצאה לפועל מסכום מסויים שקפץ והתנפח לפי-2 אני ועורך דיני החלטנו להגיש דחייה והתייצבות בבית משפט ואכן נענו בחיוב,כולי תקווה שנצליח כנגדם,אז לכן אם ישנם עצות ותקדימים כגון עניין זה אשמח לשמוע מכל אחד ואחד מכם
בכבוד רב ובתודה מראש
אזרח "שנאנס"שוב ושוב עלידי גוף גדול וחסר מעצורים.
שלום ארז
מאחר ועו"ד מטפל בתיקך, אני בטוח כי יעשה את הטוב ביותר.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר