שלום רב,
רציתי ייעוץ קל לפני פנייה לעורך דין
החל משנת 2009 קיבלתי טלפונים והתראות ממשרד עורכי הדין בחברת פרטנר כי עליי לסגור את החוב בגין חיוב שיחות ממכשיר שמעולם לא היה ברשותי, שיחות שלא ביצעתי מעולם, וחברה שלא הייתי חברה בה ולא סגרתי איתם חוזה.
הסברתי את עמדתי לשורת הלקוחות שהפנו אותי שוב למשרד עורכי הדין שם סרבו לקבל את תשובתי שלא סגרתי חוזה עם אורנג ולא ביצעתי שיחות והוסיפו כי החוב גדל עקב פיגור בתשלום
לחברת פרטנר אין הקלטה טלפונית או חוזה רשום וחתום מצידי
האם הם יכולים לתבוע את כספי לנוכח העובדות שציינתי?
האם יש לי עילה לתביעה?
שלום עדן
החברה אכן יכולה לתבוע אותך אולם תהא עליהם דרישה להוכיח את טענותיהם באמצעות אסמכתאות(חוזה שנחתם בינך לבין החברה, וכו,). במידה ולא יצליחו להוכיח את טענותיהם, צייני זאת בכתב ההגנה ויתכן והתביעה תדחה.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
תודה על תגובתך עו"ד נבו למפל
בהמשך לנושא התביעת תשלום מצד חברת פרטנר
ברצוני לשאול אם יכול להיות מצב בו יכנסו לביתי ויעקלו מנכסיי בגין אי תשלום ללא תביעה קודמת או התראה ?
(הנושא המדובר - שלום רב, רציתי ייעוץ קל לפני פנייה לעורך דין החל משנת 2009 קיבלתי טלפונים והתראות ממשרד עורכי הדין בחברת פרטנר כי עליי לסגור את החוב בגין חיוב שיחות ממכשיר שמעולם לא היה ברשותי, שיחות שלא ביצעתי מעולם, וחברה שלא הייתי חברה בה ולא סגרתי איתם חוזה. הסברתי את עמדתי לשורת הלקוחות שהפנו אותי שוב למשרד עורכי הדין שם סרבו לקבל את תשובתי שלא סגרתי חוזה עם אורנג ולא ביצעתי שיחות והוסיפו כי החוב גדל עקב פיגור בתשלום לחברת פרטנר אין הקלטה טלפונית או חוזה רשום וחתום מצידי האם הם יכולים לתבוע את כספי לנוכח העובדות שציינתי? האם יש לי עילה לתביעה?)
תודה רבה,
עדן
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר