הצטרפתי לחברת מירס, חתמתי על עיסקה דרך מוכרן שבא אליי הביתה, לאחר יומיים התחרטתי ורציתי לבטל את העיסקה, אך נאמר לי כי אין לי זכות לבטל תוך 14 יום את העיסקה אלא לשלם את הקנס במלואו, האם זה נכון.? לא ניתן לבטל תוך 14 יום מנציג שבא אליך הביתה?
ברצוני להוסיף כי בחוזה מופיעים מספרי הסלולרי עליו חתמנו בחוזה, ובפועל קיבלנו מספרים אחרים ממה שבחרנו, האם זו עילה לביטול חוזה?
לילה טוב,
מאחר ועסקינן בעסקת רוכלות, חוק הגנת הצרכן מאפשר לך לבטל באופן חד-צדדי את הרכישה תוך 14 יום מיום קבלת המוצר (בהנחה שלא נעשה שימוש בשירותיהם).
עליך להודיע להם בכתב (עד 14 יום) על הביטול תוך אזהרה שבאם הם לא יבטלו את העסקה תגיש תביעה קטנה ותתבע פיצויים לדוגמה.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
אז זהו שכן נעשה שימוש במכשירים בימים הראשונים, אך העיסקה לא בוצעה בעסק אלא בביתי על ידי רוכל, בנוסף בחוזה נרשמו המספרים שהיו אמורים להיות לי, אך קיבלתי מספרים אחרים זוהי יכולה להיות עילה לביטול עיסקה?
בוקר טוב,
כאמור, ע"פ החוק, ניתן לבטל עסקה זו, תוך 14 יום מיום ביצוע העסקה ובלבד שטרם החל להינתן השירות.
לעניין השוני במספרים ניכר כי יש כאן טעות אולי אף בתום לב ואיני בטוחה שעילת ביטול זו תתקבל על ידי ביהמ"ש כעילה מוצדקת לביטול ההסכם.
במידת הצורך פנה לקבלת ייעוץ משפטי אצל עו"ד שיבחן את ההסכם ואת נסיבותיך.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר