בשיחת טלפון שעשיתי עם סוכנות נסיעות, ביקשתי הצעה למלון לא יקר באילת והוצעו לי 2 בתי מלון עם תנאים שונים .
(לציין שאני חייל בשרות סדיר ולא הייתה לי אפשרות להגיע למשרדי הסוכנות ועל כן זה נעשה טלפונית.)
אחד המלונות שהוצע לי, הוצג כמלון טוב, "הכל כלול" בריכה גדולה, מרפסת, אוירה ושירות ובכלל הכל "נופת צופים".
בחרתי את המלון והעסקה בוצעה עם כרטיס אשראי טלפונית.
לאחר מספר ימים, נסענו לאילת וכשהגענו האכזבה הייתה רבה.
החדר היה מסריח, מאוד מחניק, בריכה קטנה מאוד, ללא מרפסת וחום נורא.
פניתי לקבלה והיא אמרה שאין חדרים פנויים. בקשר לחום בחדר, היא טענה שהמזגן עובד וכי "שלא אשכח שאנחנו באילת, מה אתה מצפה?...."
אמרתי לה שאיני מסכים לשהות במלון שכזה שאפילו תנאים מינימליים הנדרשים בעיר כמו אילת ( מזגן סביר ) וכי אני רומה לבטל את העיסקה.
היא אמרה שאי אפשר לבטל וכי יש "קנס" על ביטול דיל והוא 100% בכל מקרה, עלי לפנות לסוכנות הנסיעות.
הודעתי לנציגת הסוכנות שאני עוזב את המלון ועברתי למלון אחר.
מה עלי לעשות? האם יש לי הגנה כלשהיא במקרה זה?
אני עדיין באילת וחוזר במוצא"ש ולא יהיה לי הרבה זמן לטיפןל בזה כי אני חוזר ליחידה שלי.
בתודה מראש ושבת שלום.
שלום רב,
עליך לפנות בכתב אל סוכנות הנסיעות ולהביע את מורת רוחך על עוגמת הנפש שנגרמה לך בגין איכות המלון הנמוכה והעובדה שהוא שונה בתכלית מההצעה שלהם וכי מדובר בהטעיה.
לציין העובדה שאתה חייל ואין לך כסף פנוי ונאלצת לנוכח תת התנאים המינימליים לעבור מלון.
דרוש פיצוי ואת כספך חזרה.
ניתן להגיש תלונה גם במועצה הישראלית לצרכנות.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
תודה על הצעתך....עזרת לי מאוד.
מהסוכנות התקשרו אתמול והודיעו ש"הצליחו" להוריד את דמי הביטול ל- שליש מחיר. כ- 600 שקל.
כמו-כן טענה, שהיא בודקת לבטל גם את זה.
לי זה נראה למשוך זמן עד תחילת החודש שבו יירד לי החיוב מכרטיס האשראי בבנק.
השאלה שלי: האם אני יכול לבטל את העיסקה דרך חברת האשראי לאור זאת "שלא השתמשתי במוצר"?
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר