שלום, בחודש מרץ עברתי מחבילה של פלאפון לחבילה מוזלת של 200 שקלים. הם ביטלו לי את החבילה שלי אך לא עדכנו את החבילה שביקשתי ואז ניסו לחייב אותי על 2000 שקלים בגין שיחות לחוד , הודעות לחוד וכו׳ . לאחר המתנה ארוכה ועדות שיחות שבהם הם ניסו לחייב את החשבון שלי עד שיבצעו האזנה זוכיתי. אבל חודש אחרי שוב אותו סיפור מההתחלה .. הבטיחו שיבצעו זיכוי לפני החיוב .. לא ביצעו .. שוב התקשרתי והנציגה השרירה אותי ממתינה על הקו יותר מחצי שעה ובסוף אמרה לי כמו כל הנציגים .. פתחתי לך שוב משימת זיכוי כי עשו לך פה בלגן! לטענתי שאף פעם לא חוזרים אליי ואני צריכה לרדוף אז היא ענתה אני יחזור אלייך ( מה שאף פעם לא קורה) אני ממתינה לזיכוי ואני כל כך עצבנית ורוצה לתבוע ! את החיובים בבנק לא כיבדו כי אין לי 2000 שקלים מיותרים לפרגן לחברת פלאפון! האם יש לי עילה לתביעה ??? תודה מראש.. סיון
שלום רב,
הגישי תלונה במועצה הישראלית לצרכנות וכן התלונני בפני המפקח על חברות הסלולר במשרד התקשורת.
שלחי מכתב מפורט אל החברה ודרשי את עדכון החבילה לאלתר וקבלת זיכוי בהקדם.
אם לא יעזור תוכלי לשקול הגשת תביעה כנגד החברה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר