שלום רב ותודה מראש לעוזרים,
רכשתי כרטיסים מחברת נסיעות גדולה בשני תשלומים של 2500 באוקטובר 11. בטעות, הם חייבו אותי בשני התשלומים יום אחרי יום. כאשר פניתי אליהם הם, בטעות, זיכו אותי בשני התשלומים בהפרש של ימים. לאחר חודשיים, הם התקשרו ליידע אותי שאני בחוב ושהתשלום יירד באשראי.
היום לאחר תשעה וחצי חודשים, הם יצרו איתי קשר, ליידע אותי שוב שהם לא גבו את הכסף ושהם רוצים אותו, מן הסתם....
אני מצוי עכשיו במצב של הוצאה לא צפוייה, למעשה לא עקבתי וחשבתי שזה מאחוריי, וכרגע הוצאה כזאת תגרור מינוס וריביות גבוהות.
השאלה, האם מותר להם לגבות את מלוא הסכום, האם מקובל להגיע לפשרה, אם כן, מה/כמה נהוג, האם אני חייב לשלם להם, מה כדאי לעשות? לתבוע אותם?
שלום רב,
לנוכח הנסיבות לדעתי פנה אל הסוכנות ותתאר את מצוקתך הזמנית והכספית ותבקש התחשבות שכן מדובר בטעות שלהם שכן לא גבו את התשלום במועד וכעת העיתוי רחוק ואינו מתאים לתנאי העסקה כפי שהיו במעמד ביצוע העסקה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר