ברצוני לתבוע את חברת פלאפון על עוגמת נפש שנגרמה לי.
מסרתי את המכשיר שלי לתיקון בזמן המסירה ביקשתי והדגשתי את חשיבות שמירת אנשי הקשר שלי.
הנציגה מסרה לי טלפונית שלא הצליחה לשמור את אנשי הקשר ," אבל ציינתי שהטכנאי ישמור לך לפני התיקון" סמכתי על מילותיה.
כאשר לקחתי את המכשיר אני מגלה להפתעתי שמחקו לי את כל אנשי קשר, כל הטלפונים הקודים וכל מה ששמור נעלמו יש דברים שאני אפילו לא יכולה לשחזר .
מה שהיה לנציגים ולמנהל האחראי לומר :" אני מצטער אני לא יכול לעזור ולא יכול להשיב לך את אנשי הקשר, אני רואה שהנציגה ציינה לשמור אנשי קשר אני לא יודע מה קרה". בנוסף המנהל האחראי בחוצפתו הציע לי להכנס לאתר שלהם ולהוציא רשימה את כל השיחות שהוצאתי ולנסות להשלים את המספרים שאבדו לי (הרשימות ללא שם רק מספרים, הוא ציפה שאצור קשר עם כל אחד ואבדוק מי הוא)
מישהו צריך לתת את הדין ופיצוי על מה שנגרם לי.
האם יש לי עילה לתבוע?האם יש עו"ד שמטפלים בתביעות קטנות?
אשמח לקבל עדכון.
בתודה
אתי
ערב טוב,
איני בטוחה שלתביעה בגין עילה זו סיכויי הצלחה ולכן מציעה למצות העניין מול החברה. שלח מכתבמפורט תתאר את החשיבות של הרשימה והנזק שנגרן לך מהאובדן. דרוש פיצוי. מקווה שיציעו לך פיצוי הולם למפח הנפש שנגרם לך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר