הנני נמצאת כרגע בתהליך ארוך ומייגע מול חברה ידועה ממנה רכשתי מערכת ישיבה. הסלון נרכש לפני שנתיים והוא מרופד בבד לא איכותי ומכאן הבעיה. החברה הפסיקה כמובן לעבוד עם הבד הזה. ההצעות שקיבלתי מהחברה כטיפול דרשו הוצאות כספיות גבוהות מצדי ולא מוצדקות לאור העובדה שהסלון בסה"כ בן שנתיים.
החברה מצדיקה עצמה בכך שטוענת שתקופת האחריות פגה.
השאלה שלי היא פשוטה:
האם פרסום תמונת הסלון שלי + כיתוב שאומר כך נראה הסלון שלי שנתיים אחרי שרכשתי אותו בחברת XXX נחשב באיזוהי צורה להוצאת דיבה ועשוי לגרור תביעה?
חשובה לי התשובה מאחר ויש ביכולתי להביא לתפוצה רחבה של פרסום כזה.
אני לא מחפשת חלילה להוציא דיבה או לנקום אלא רק להביא לידיעתם של צרכנים את איכות העבודה שהם עשויים לקבל ורק במקרה שהטיפול במקרה שלי לא יהיה הולם. במקרה של מהנה הולם שיעיד שמדובר בחברה שיודעת לקחת אחריות על טעויות כמובן שלא אפעל כך.
שלום מרים.
איני בקיא בכל פרטי המקרה, הן בנוגע לטענותיך והן בנוגע לטענות החברה ומשכך איני יכול להבטיח כי פרסום ברבים לא יגרור תביעה כלשהי.
אולם במישור המשפטי הישיר, נראה כי העובדה שפגה האחריות אינה בהכרח מסיימת את זכויותיך. נראה כי במידה והינך מוכיחה כי הבד של הספה אינו תקין ואינו בשימוש,דבר שלא הובא לידיעתך במעמד ההתקשרות, אזי יתכן וביכולתך לבטל את ההסכם.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר