שלום,
לפני כמה ימים הזמנתי מקום במסעדה בראשון לציון ל-10 אנשים לשעה 19.30 לתאריך 13.8. באותו תאריך התקשרתי לוודא שהכל בסדר, אמרו לי שכן הכל בסדר שהזמנה רשומה אצלם. בשעה 19.30 הגיעו אורחים ראשונים (זוג) אך לא נכנסו אלא חיכו לכולם בחוץ. רוב האנשים וגם אני הגיענו למסעדה ב-19.50 אך לטענת המארחת אנחנו לא יכולים להיכנס כי איחרנו ב-20 דקות והם נתנו את מקומינו לאנשים אחרים. ברצוני לציין שהם לא הודיעו לי שהם מבטלים את העסקה אם אני מאחרת ב-20 דקות, כמו כן גם דיברתי איתם באותו יום והיו להם פרטים שלי כולל מס' טלפון שלי, אך הם לא התקשרו. כששאלתי אז למה הם לקחו את הנייד שלי אמרו "סתם, שיהיה". כמו כן הם גם לא שאלו האם יש מוזמנים על שם אינה, הרי כן והיו אורחים שחיכו מחוץ למעדה. בסופו של דבר השאלה היא האם זה היה חוקי שמסעדה מבטלת עסקה אחרי איחור של 20 דקות?
שלום רב,
למעט עוגמת הנפש הרבה שנגרמה לך לצערי אין כאן עניין חוקי אלא עניין של נהלים שנקבעים על ידי המסעדה. מסכימה איתך שנהוג להרים צלצול ולוודא אך אין זה אומר שהמסעדה עברה על החוק.
מציעה לפנות בכתב אל ההנהלה לתאר את שאירע ולהדגיש את עוגמת הנפש, לדרוש התנצלות ופיצוי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר