שלום, סגרתי עיסקה באינטרנט באתר דילים עבור שובר נופש משפחתי ל2 לילות בצימר, בסך של 1200 שח. לצערי בדיוק באותו היום בו עמדנו לצאת לחופשה חשתי ברע ואושפזתי בבי"ח. התקשרנו בבוקר כדי להודיע על ביטול ובקשה לזיכוי אך בעלת הצימר סירבה, ביקשנו אפשרות לממש במועד מאוחר יותר ואפילו להוסיף על כך תשלום אך נענינו בשלילה, בטענה כי היא סוגרת את העסק ומעבירה את הצימר לבעלים אחרים. פנינו לאתר הדילים,הם דנו בבקשה ואחרי כמה ימים החזירו לי תשובה שלילית מאחר ובעלת הצימר אינה מוכנה, הם אפילו לא הזכירו דבר על החזר חלקי של הסכום שהם גבו וזאת על אף שהסברתי להם את הגורם המצער והייתי מוכנה לשלוח אישור אשפוז של בי"ח.
השאלה שלי היא האם יש לי פה קייס לתביעה מול המועצה לצרכנות/בימ"ש לתביעות קטנות? הבנתי שע"פ נוהל הביטול של המועצה לצרכנות ניתן לבטל עד יומיים מראש, אך בכל זאת חל כאן אירוע קשה, לא מתוכנן ולא צפוי בכלל. האם לא ראוי מצד בעלי העסקים לנקוט במידה מסויימת של חמלה ומוסריות ולהגיע לפחות לפשרה על דמי ביטול?
תודה מראש על כל עזרה והסבר שיינתנו!
שלום רב,
בנסיבות העניין ניכר שאכן היתה הצדקה להתחשב במצבך ובנסיבות הביטול. ממליצה להגיש תלונה במועצה הישראלית לצרכנות ולפנות בכתב אל החברה ולדרוש זיכוי/התחשבות.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר