שלום רב!
אני עבדתי במקום עבודה כשנה וחצי ומחודש מרץ התפטרתי ממקום עבודתי מסיבות מוצדקות. המעסיק שילם לי את חלקו בפיצויים והחלק השני היתי אמורה לקבל דרך הסוכן של חברת ביטוח בה המעסיק פתח על שמי פוליסת פנסיה עם כל הצבירות כחוק.
הסוכן הגיש בקשה לחברת ביטוח ואמר שזה לוקח כ- 30 יום. במהלך ה 30 יום הוא לא יצר קשר וגם מחברת ביטוח עצמה לא שמענו דבר. אחרי 30 יום דבר לא אירע והכסף לא התקבל כמובטח. הסוכן נעלם, לא ענה לטלפון לא להודעות ולא יצר קשר בשום דרך. כשפנינו לחברה עצמה ישירות נאמר לנו שהבקשה שלנו אומנם הוגשה אבל היא אינה תקינה ועלינו להגיש שוב את אותה הבקשה ולחכות שוב 30 יום.למרות התיסכול הרב זה מה שעשינו. הפעם וודאנו שהבקשה התקבלה והיא בטיפול. היתי בקשר עם נציגות החברה כל יומיים שלושה לוודא שהבקשה שלי מתבצעת.אחרי 30 יום כמובטח הכסף לא נכנס לחשבון.כשהתקשרתי לברר מה קרה לכסף נאמר לי שהם היו במתכונת מצומצת בגלל החופש והכסף יכנס בחריגה של 3 ימים (אחרי ה 30 יום שהוזכרו כמה וכמה פעמים). נכון להיום גם אחרי 3 ימים הכסף עדיין לא נכנס וכל פעם הנציגים במוקד של שירות לקוחות מסבירים לי את עובדות החיים ומספרים סיפורים.
אני מאמינה שבסופו שדבר אקבל את החלק שלי בפיצויים אבל מדובר בעוגמת נפש ובלחץ מיותר. אני לא מבינה למה אני כלקוחה של החברה צריכה לספוג כזה יחס וזלזול. ברצוני להגיש תביעה נגד החברה ואין לי מושג ממה מתחילים.
האם יש לי קייס?
האם ישנה אפשרות מבחינת החוק לבקש מחברת הביטוח לשלוח לי את פירוט ההיסטוריה שלי אצלם בחברה על מנת לראות את כל התכתובות של השיחות?
מה השלב הראשון בהגשת תביעה?
בתודה מראש וסליחה על האריכות,
מירה
שלום רב,
איני בטוחה שיש לך עילת תביעה המצדיקה הגשת תביעה כנגד התנהלות חברת הביטוח. איני חולקת חלילה על תחושותיך ואכן ניכר שהיתה התעמרות וזלזול מצד חברת הביטוח.
אני ממליצה בשלב זה לנסח מכתב התראה ולתאר את השתלשלות העניינים תוך שימת דגש על עוגמת הנפש בגין השיהוי המיותר.
בנוסף אפשר לשקול להגיש תלונה כנגד חברת הביטוח אצל המפקח על חברות הביטוח.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר