קניתי מכשיר פלאפון מסוג גלקסי 3 ביום שישי 31.8 מרשת חנויות מחשבים.
המכשיר לא היה בשימוש במהלך השבת מכיוון שעוד לא חובר לרשת סלולארית.
ביום א 2/8 חובר הפלאפון לרשת והיה בשימוש רק מיום ב' 3/8 ליום אחד בלבד,
מפני שבצד המכשיר נפלה חתיכת פלסטיק שמטרתה להיות אחראית על הווליום במכשיר, כבר באותו היום הייתי חזרה בחנות ולטענתם (לא במפתיע) שזהו פגם שאני ביצעתי והם לא מחזירים כסף/מכשיר חדש והטלפון נשלח לבדיקה ויוחלט אם לתקן. היום 6/8 חזרו אלי בתשובה שהחלק תוקן. השאלה שלי האם אני יכולה לדרוש מכשיר חדש או לקבל את כספי בחזרה?
לא יכול להיות מצב שתוך יום שימוש החלק נישבר/נפל בנוסף אציין שהמכשיר לא נפל או נעשה בו נזק כלשהו לכן מן הראוי שאם אני קונה מכשיר ממיטב כספי אקבל אותו בשלמותו לדעתי היה בעיה בייצור, דברים כאלה קורים וזה בסדר, אך איך אוכל לדרוש את המגיע לי?
תודה
הדס
ערב טוב,
וואו איזה סיפור מעצבן ומקומם!!!! התנערות החנות מאחריות מתסכלת מחד מאידך אני יכולה להבין את תשובתם וחשדם.
ממליצה לפנות בכתב אל החנות לתאר את השתלשלות העניינים תוך שימת דגש לטענתך לפיה לא את זו שגרמת לנזק אלא שמדובר במוצר פגום שכך קיבלת אותו. דרשי את החלפת המוצר או לחילופין את מימון עלות התיקון.
אפשר לשקול הגשת תלונה במועצה הישראלית לצרכנות.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר