שלום רב,
בתי נרשמה לחוג מחול בסטודיו גדול ומוערך באיזור השרון. שילמתי ב-10 המחאות ל-10 חודשים. כל חודש 960 ש"ח.
בטופס ההרשמה היה כתוב שאם מבטלים השתתפות בחוג "בשום מקרה לא מקבלים החזר על חודשים ספטמבר, אוקטובר". אני אכן חתמתי על הטופס.
מאחר ובתי התחרטה ואינה רוצה להשתתף בחוג, הודעתי ב-10.9.12 על ביטול השתתפותה וביקשתי החזר ההמחאות שטרם נפרעו. הסבירו לי שאקבל את ההמחאות, מלבד זו של אוקטובר.
האם סעיף זה חוקי? האם ביטול עסקה אינו מחייב החזרת הכסף עבור שירות שטרם קיבלתי? או שעצם חתימתי על טופס הרישום ובו הסעיף הנ"ל מחייב אותי לקבל את הגזירה, ולשלם 960 ש"ח בחודש בו בתי אינה משתתפת כלל בחוג?
חשוב לציין (לא יודעת אם רלבנטי) שבתי השתתפה רק ב-3 שיעורים בחודש ספטמבר (מתוך 8), ובחודש אוקטובר לא תשתתף כלל.
אודה לתשובתכם גם במייל.
בברכה,
אסנת סלע
שלום רב,
לצערי הרב שאלתך נוגעת לעניין הסכמי ומאחר ותנאי ביטול ההרשמה היו ידועים ואף מוסכמים (הראיה לכך היא חתימתך) יחד עם זאת אני בהחלט סבורה שמדובר בדמי ביטול גבוהים מאד המצדיקים מאבק וניסיון לקבל אותם חזרה לכן ממליצה לפנות בכתב אל הנהלת החוג ולתאר את השתלשלות האירועים לדרוש את השיק של חודש אוקטובר לנוכח העובדה שבספטמבר הם כבר נהנו מקבלת תשלום מבלי שקיבלת תמורה.
ניתן בנוסף להגיש תלונה כנגדם במועצה הישראלית לצרכנות.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר