היי , מעוניינת לתבועה את אורנג' על חשבוניות חודשיות שחויבו ללא הסכמה . סגרנו חבילה על דקות מסוימות 3500 יעדי אורנג' ו1000 לכל השאר . לאחר כמה בירורים קיבלתי חשבוניות גבוהות סכומים כמו 1300 ש"ח בחודש ! מתברר שהיום יש ניוד עם אותו המספר לחברות שונות כך שכשאני מעוניינת להתקשר ללקוח שלי אני לא יכולה לדעת איזה חברה הוא וכך מחייבים אותי בסכומים של דקות של יעדים בחברה שונה מבלי להגיד לי , השאלה היא אם אני רשאית לתבועה על דבר כזה ?
ערב טוב,
לנוכח העובדה שקשה לדעת מראש לאיזו חברת סלולר שייך כל מספר איני מצליחה להבין את הטרוניה כלפי החברה. הבעיה היא בחבילה ואותה יש לשנות ולהתאים למציאות החדשה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
