היתי מנויה של הוט התחברתי לטריפל ללא התחייבות באמצעות נציג שירות טלפוני אחרי מספר חודשים עזבתי את הדירה שגרתי בה ולכן התקשרתי לנתק את השירות בקשתי לניתוק בוצעה בתאריך 31/10/11 (יש לי אסמכתא לזה) זה אומר שעל פי חוק חברת הוט מחוייבת לנתק אותי תוך 48 שעות (2/11/11). בפועל בוצע ניתוק ב25/12/11 לאחר מכן נשלחו לי מכתבים שאני חייבת כסף להוט עבור כנס יציאה ועבור ממירים שלא הוחזרו. יצרתי קשר עם חברת הוט לברר את הנושא ולקבוע מועד לנציג מטעמם שיאסוף את הציוד. לגבי החוב נאמר לי שכל עוד ולא מצאתי מסמך אצלי שמעיד שהטריפל שרכשתי הוא ללא התחייבות אני צריכה לשלם קנס יציאה אחרי שיחות ארוכות והבטחות לבירור מצאתי אימייל שנשלח לי מהנציג שסגר איתי את העסקה שאומר שהטריפל ללא התחייבות שלחתי אותו לחברת הוט ולאחר מכן יצרה איתי קשר נציגה שאמרה לי שהחוב שנשאר זה על הציוד והם לא שולחים נציגים יותר אלא אני צריכה להחזיר את הציוד לחברת מירס אחרי שהחזרתי את הציוד יצרתי שוב קשר עם הוט לוודא שאכן החוב סודר ונציג שירות אמר לי שהוא רואה שהחזרתי את הציוד זה עניין של עד 14 יום שזה יעודכן במערכת והתיק יסגר. קיבלתי גם מכתב מהעורך דין מטעמם שהוט ביקשה לבטל את התיק נגדי והחוב סולק. אחרי חצי שנה התחברתי שוב לחברת הוט ולאחר מספר חודשים נשלח לי שוב מכתב מעורך דין שיש לי חוב והתיק שנסגר נגדי הוא רק על הטלויזה נישאר אינטרנט וטלפון אחרי דין ודבריים שלמתי עוד 350 שח על מנת לסגור את הפרשה הזו ושוב נשלח לי מכתב שקיים עוד חוב על שיחות שבוצעו בטלפון על חודשים אוקטובר נובמבר צדמבר שאלו בעצם החודשים שהיתי אמורה להיות מנותקת (לאחר הבקשה שלי לנתוק ב31/10/11) מה שאומר שהם המשיכו לחייב אותי גם לאחר הבקשה שלי לניתוק ובפועל נתקו אותי רק ב25/12.
ערב טוב,
ממליצה לפנות בכתב אל שירות הלקוחות של החברה וחבקש הבהרה בכתב של מקור החיוב וראיה בכתב לתשלום הנדרש.
יש להדגיש ולצרף את מועד הודעת הניתוק ואת השתלשלות העניינים במסגרתה נסגר החוב ואינך חב בדבר נוסף
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר